lördag 5 september 2015

MIDNATTS ROPET BUDSKAP LJUDER...


ÄR DU REDO ?

Vi ser ett kaos utöver vår allas värld.

Människor fruktar och flyr för sina liv.

Gränser, luftrum etc....

Vem äger ?

Fria människor som Gud har skapat, i sin kärlek.

Vi förfasar oss vad som händer här, och nu helt plötsligt.
Men det fanns redan i begynnelsen..

Abel och Kain.

Inget nytt under solen....

Hos Gud finns inga gränser.

Du är, det hjärtat och Jesus talar till dig.

Finns inget som är ditt eller mitt,
ty vi skola alla förr eller senare försvinna...

Generationer och traditioner....

Sitta fast...  med skygglappar  ?

Ärvda titlar, eller kunna ta sig egna titlar,
kunna icke rädda denna jord.

Antikrist är i antågande som ett ljusets ängel,
i ett försök att bringa fred.

Många skola böja knä, inför honom.


Men akta dig, du älskade människa.

Dubbelmoral, och många röster som vill verka.

Varken kung, president eller politik kan hjälpa dig.

Varken olika kyrkor, giver dig råd.

Alla vill ...Kommen till " Oss "

Må vårt hjärta både inbjuda, tala under vägens gång... i sanning.

Midnatts ropet budskap ljuder !

Sök Jesus, medan han låter sig  finnas,
ty det kommer en dag, när nåden är slut...

Önskar Guds välsignelser.7 kommentarer:

 1. Ja, endast Jesus kan frälsa! Tiden är kort och Jesus själv varnade oss för att låta oss bli bedragna.

  Önskar dig envälsignad söndag i Herren Jesu närhet!

  KRAAAM!!! ❤
  // Karin

  SvaraRadera
 2. Karin: Ha en skön och fridfull söndag. Kramar.

  SvaraRadera
 3. Annika: Det är sant som det är skrivet att inget är nytt under solen. Krig, flyktingar, rikens undergång, hungersnöd, förföljelser mot kristna, epidemier, och miljöförstöring har drabbat mänskligheten sedan syndafallet. Allt detta genom den ogudaktiga människans natur. Motvikten till denna ogudaktighet i Jesus anda kämpar idag en vad som synes en ojämn kamp mot ljusets ängel vars inflytande ökar genom sitt förförelseverk av godtrogna ljumma människor.

  Tecknen på vad Biblen kallar ”den sista tiden” (åren innan Jesus kommer tillbaka och domedagen inträder) hopar sig: Miljöförstöring, farsoter, flyktingströmmar p.g.a krig, avfall från kristendomen, egoism, kärlekslöshet och brottslighet ökar. Parallellt med detta ropar kristna samfund och andra ”Alla vill ...Kommen till " Oss " där privat käbbel, värvandet av själar och avund mellan samfund och människor står som huvudnumret på agendan. En splittrad kristenhet där katolska kyrkan går på offensiven för att först samla alla kristna under sitt paraply för att i nästa steg i ekumenikens anda söka oheliga allianser med andra världsreligioner. En urvattnad världsreligion under ett samlat paraply här på jorden. Nej tack.

  Den lilla människan med dess personliga relation med Jesus tvingas sakta men säkert in under ledarskapet av diverse självutnämnda predikanter och ledare vars väg leder i rakt motsatt riktning än Jesus. Där ära och status anses förmer än Jesus enkla liv och lära. Det behövs inga mellanhänder till Jesus.

  Lyssna till den personlige Jesus du har i ditt hjärta och låten inte andra sätta sig till doms över din vandel och tro. Det tar Jesus hand om när den dagen kommer. Var vaken på tecknen i tiden, för den sista tiden har aldrig varit närmre än idag. Den vakne ser dem och är beredd.

  SvaraRadera
 4. Det gäller att vara på sin vakt så att man inte fastnar i något som kan få oss att tappa focus på de vi skall göra . Vi har alla vår kallelse att tjäna Jesus på bästa sätt och det är bara han som vet hur han skall få oss att kunna göra det.. Följ mig sa Jesus så enkelt är det . Det är han som skall hjälpa oss det är han som skall leda oss det står att vi inte skall utmana varandra utan uppmuntra varandra och uppmana varandra till kärlek och goda gärningar . Så skall Guds frid som övergår allt förstånd bevara oss i sin nåd.Jag läste nyligen Efesiebr och vilken ofantlig rikedom det finns i Guds ord när det öppnar sig för våra hjärtan , vi har en stor treenig Gudom som har tagit sig ann oss därför önskar jag att vi alla skall vara frimodiga vid rätt tillfällen så att vi inte förstör Guds rike som många gör genom sin så kallade frimodighet och gåpåanda som inte är ifrån den Helige ande. Detta budskap som nu har skrivits är ett klart och rent budskap till oss alla som läser och vi gör väl i att vi aktar på de och begrundar det i våra liv. Må väl.

  Bjarne Mellanhänderna var de än uppträder kostar alldeles för mycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bert: angående ekonomiska mellanhänder länkar jag följande blogginlägg:
   http://www.ohrlund.se/blogg/?p=2465 och saxar följande ur densamma:

   "Själv stödde jag i många år bland andra Röda Korset men har upphört med det. Jag ger då och då pengar till Frälsningsarmén som jag tycker utför ett beundransvärt arbete på gator, torg och i soppkök. Och jag stöder Läkare utan Gränser – en organisation jag gjort reportage om och vars arbete jag beundrar. Jag skänker gärna kläder och filtar om jag vet att de kommer fram. Men jag har ingen lust att vara med och finansiera lyxlöner."

   Bättre att skänka kläder och annat till förslagsvis dig som man med säkerhet vet att det kommer fram och inte hamnar i fel händer. Du gör ett bra jobb i sann kristen anda.

   Radera
 5. Ja Amen Annika! Det är så mycket som försöker att förvilla oss nu! Tiderna mörknar och vår tro kommer att prövas i eld! Men den som håller ut till slutet ska bli räddad.
  Guds välsignelse och stor kram!

  SvaraRadera
 6. Myrra : Nu kommer vår tro att prövas, Sverige är det land som drabbas hårdast, utöver alla andra länder. Vi må göra så gott vi kan, men vi skola också vara på vår vakt. Kramar och Jesu kärlek till dig och även ifrån mig. <3

  SvaraRadera