måndag 13 juli 2015

Den svenska fanan...

Den stolta svenska fanan...

Vem böjer sig, och har respekt för den.......?

Det blåser många vindar, Dubbelmoral heter det som sker.
Nu stoltserar flaggan med nya vindar och jag ser helheten...

Ja, dessa som sitter vid EU,  skiter fullständigt i folket som går på golvet...

Det blåser hårda vindar, fanan blir naggad och förfallen.

Vi lever fortfarande i demokrati, " fast man kan bliva anmäld "

Synden i världen har all rätt att säga ifrån....

Men om man är kristen och säger ifrån,Då lider man plötsligt av fobier.

Sverige lever idag på dåtida meriter.
Ett dubbelmoraliskt land, som mist både vett och sans

Det är alltid de fattiga och utslagna som får betala priset med sanningen,
medan andra vältra sig i sina smutsiga pengar, på andras bekostnad..

Nu när allt går emot i denna " demokrati "
Som tagit vatten över huvudet...

Ja, då skyller man på den andre, ingen vill ta ansvar

Sverige är ett Anarki samhälle.

Undrar ibland :

Varför ska jag stiga upp på morgonen
för att hjälpa detta förtappade land ?

9 kommentarer:

 1. Så sant, så sant, kära syster i Herren!
  Jag förstår din undran, som jag vet att du själv vet svaret på... Du gör det därför att du älskar Jesus och för att du är trogen den kallelse Gud lagt på ditt hjärta!

  Herren Jesu Kristi Frid och Välsignelser över dig!

  KRAAAM! ❤
  //Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Karin: Ursäkta dröjsmål... men jag har varit så trött.. Kommer dag, kommer även råd ifrån Herren. även när det kännes tungt..Allt gott och tack. Herrens välsignelser till dig och de dina <4

   Radera
 2. Matteus 24,12: Och därigenom att laglösheten förökas, skall kärleken hos de flesta kallna.
  Faran är stor att kärleken kallnar när vi ser fel, ondska, falskhet, lögn osv.
  /Stig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stig : Tack för ditt svar. Tror icke att någon kärlek fattas hos mig. Men ibland bliver man trött under vandringen.. Att se ondskan, det giver oss drivkraft, även om vi vill vila en stund, ty Herren har all kontroll / Allt gott till dig i Jesu Namn.
   Ps. Hos en som funnit Jesus, kallnar aldrig kärleken, men man kan förtröttas av den törnbeströdde väg... Men blicken är ändå uppåt. Vi lever icke i åskådning här nere, men en dag byts vår tro ut, i det vi trodde på...Fritt val...

   Radera
 3. Annika: Jag är stolt över den svenska flaggan. Den står som symbol för de människor som en gång byggde upp Sverige i sitt anletes svett till en välmående välfärdsstat för medborgarna. Det är sorgligt att bevittna naggandet i kanten du beskriver och bespottandet på det som är svenskt. Att idag uttrycka en åsikt öppet om homosexualitet, islam eller invandring beläggs med munkavle då du av de styrande anses som homofob, islamofob eller rasist/nazist. Demokrati och yttrandefrihet enligt de rättsprinciper vi har i grundlagen är i dag ett minne blott. De styrande deltar i gayparader, hyllar islam med officiella moskébesök och brännmärker varje kritik mot den ohejdade invandringen som domineras av muslimska grupper.

  Mona Sahlin, numer samordnare för motverkandet av politiskt extremism, visar denna respekt för Sverige i ett uttalande från 2002:
  "Jag tror att det lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker.". Kommentarer överflödiga.

  De styrande och makten, banker och privatkapitalister, berörs inte av det som kokar över i Sverige idag. Somliga tjänar miljonbelopp på invandringen som Bert Karlsson och hans gelikar vilka hyr ut flyktingförläggningar i herrgårdsmiljö och snabbt uppförda baracker. Att resa sig upp och kritisera detta som vi finansierar via skattsedeln anses rasistiskt. Åsiktsmonopolet regerar i den trånga åsiktskorridoren där man skall tycka som makten om man inte vill riskera att brännmärkas. Det är märkligt, men förståeligt, tyst från FI om islams kvinnosyn. Hur hjälper de sina förtryckta medsystrar i slöja eller heltäckande bhurka som knappt får gå ut från lägenheten?

  Man må ha olika åsikter om det som händer i Sverige idag, men att mycket är fel vet var och en som har ögon att se med. Öpppna ögonen och avslöja det som sker. Vem som ytterst ligger bakom förstår var och en. Vill du som kristen delta och säga ja och amen till det som sker idag eller stå upp och säga nej?

  Valet är ditt.

  SvaraRadera
 4. Bjarne: Jag är icke stolt över den svenska fanan längre. Den ligger i tjock dimma och höljt utav mörker.Visst kan man ropa ut sin vrede, och förtvivlan och sedan hamna i fängelse för sin åsikt i detta land. Alla dessa onda strömmar, som en tsumnamivåg bryter fram. HELA VÄRLDEN STÅR I BRAN OCH KOKAR......./ De som en gång byggde upp Sveriges land, är bortglömda,men Gud vare med dem. Tycks med vara antikristtåg man följer,....

  SvaraRadera
 5. Annika: Den bild av svenska flaggan jag fortfarande ser är det den en gång representerade genom de som idag har byggt upp landet i sitt anletes svett, och som på sin ålders höst sett landet och dess flagga sakta men säkert blivit nedsolkad av okristna och ansvarslösa politiker.

  Att flaggan inte är värdig den synen idag vet jag alltför väl. Ondskans krafter lösgör från sina bojor , och intet av förbättring kommer att ske. Vi har bara sett början.

  SvaraRadera
 6. Men det finns hopp , de får vi aldrig glömma.

  SvaraRadera
 7. Självklart finns det hopp Bert. Det tråden handlar om är att se tingens ordning här i jordelivet och tecknen som hopar sig i världen och Sverige. Dessa kan man ha delade meningar om.
  Låter kanske dystert det jag skrev, men den sanna glädjen finns ju i Jesus. Alla skall vi lämna jordelivet en dag, och det gäller att vara förberedd under vandringen. Men vi förbereder oss på olika sätt, och man får acceptera att så är fallet. Bara Gud kan döma om man förberett sig tillräckligt för det eviga livet. Människors synpunkter på andras förberedelser kan man lugnt bortse ifrån.

  Intet kommer att bestå här, intet blir som det var, allt är fåfänglighet, intet är nytt under solen och allt som sker har en mening. Det är ingen lyxkryssning man är ute på i livet, och allt är långt ifrån en stor sol. Det är de villkor jag insett in i märgen vi lever under här i jordelivet och jag ser det som positivt att inse detta. Naturligtvis finns det glädjeämnen och hopp också, så allt är långtifrån ett nattsvart mörker.

  SvaraRadera