tisdag 17 mars 2015

HJÄRTATS NAKNA SANNING...


Ser idag hur kristna går emot sina egna p.g.a. varningar....

Förundrad står man bredvid och tänker:
Hur är detta möjligt ?

Är vi icke på väg mot samma mål ?

Tyvärr så har människan en tendens att sätta sina behov främst.

Att sko sig på andras bekostnad och vara populär

Man talar så mycket fina ord, men ser icke till den som ligger i diket.
ALLA GICK FÖRBI......


ENDAST DÖDA FISKAR FLYTER MED STRÖMMEN

När ska vi vakna och inse sanningen?

Vad har etablerade församlingar av idag att ge ut ?

Dans, Yoga, Teater osv..med världens medel

En sargad människa vet redan det, och behöver inget mer av det.

Människan söker en naken sanning som är ädel god och äkta.

Vad vill du göra för människor i Jesu namn `?

Förkasta eller uppmuntra och hjälpa ?

Säg vilken människa du är :


Prästen som gick förbi, Leviten  etc..eller den barmhärtige  samariten...?

Finns många idag som är både blinda och döva,
och bara vill se som de själva vill se.

Vakna Upp se på JESUS.

TIDEN ÄR KORT !

17 kommentarer:

 1. Herrens välsignelser över dig kära Annika! Du är en trogen Herrens tjänarinna, som vågar stå upp för sanningen, såväl i ord som i handling! Vi måste alla böja knä för Jesus!

  KRAAAMAR!
  // Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Karin: Att vara ett verktyg i Herrens hand, är betydelsefullt och stort. Att i ödmjukhet kunna se och lyssna vad människor längtar efter...Att ge ett leende, en kram, uppmuntran, ett Guds ord på vägen till dem man möter på vägen. Sedan tar Jesus vid och gör under...Ha en underbar välsignad dag. Kramar från mig.

   Radera
  2. Amen, så är det!
   KRAAAM!!!
   // Karin

   Radera
  3. Karin: Halleluja och Amen. Gå ut och dela med dig av leende och kramar <3

   Radera
  4. Det gör jag dagligen, kära Annika! :)
   Jag var faktiskt med om en nästan identisk händelse (i Norrtälje) som den du beskrev om tiggerskan. Kan berätta när vi ses nån gång! :) Gud använder ju oss i vardagen om vi bara låter Honom göra det och om vi är öppna och lyssnar in Hans tilltal! Visst är det fantastiskt! Är så tacksam! Halleluja!

   KRAAAM!!! ♥
   // Karin

   Radera
  5. Karin: Vad glad jag blir, och visst vet jag att du är en Herrens tjänarinna Du är en uppmuntran på vägen. Kramar.

   Radera
  6. Ja, glad och fylld av Herrens kärlek blev jag också den gången. Det var för 1 eller 1 1/2 år sedan. Då och en annan gång (av en annan tiggare) blev jag kysst på hand, det känns så märkligt... jag blir så rörd... gör ju bara det jag blir manad till! Jag vet ju själv hur det är att vara fattig. .. har även varit utan mat till och från... men jag har alltid haft tak över huvudet (utom en natt, långt hemifrån, då jag sov i en av SJ's godsfinkor. Det var kallt!) :(

   Önskar dig en fridfull natt! ♥
   KRAM!!!
   // Karin

   Radera
 2. Prästen han var så upptagen utav sin planering och Leviten av sin klockringning .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bert: Så mycket ordkrig har förekommit på denna blogg. Låt oss alla vara som den barmhärtige samariten och se kärleksfullt på människor oavsett åsikter.
   Skriften säger att i den sista tiden skola kärleken kallna. Må vi leva och vara brinnande i den första kärleken tills Jesus kommer på brustna skyar Önskar dig och din familj all välsignelser från Jesus. Goe Klem.

   Radera
 3. Ja ibland får vi vara den barmhärtige samariten ibland står vi där som väktare på muren man får vara de man ska vara vid varje lägligt tillfälle. Det du har skrivit förstår man kanske inte medetsamma vidden av men det är mycket djupare än så. En församling i Sverige med ca 325 medlemmar ca 100 aktiva verkligt troende människor. Tillsammans med förståndare och styrelse hade de bestämt att inte välsigna eller viga homosexuella par. Detta fick en av de som inte var aktiva reda på och drog igång en kampanj där han tvingade församlingen tillsammans med de som inte var aktiva , så hela församlingen blev splittrad och de aktiva var tvungna att lämna ledningen för församlingen eller acceptera. så det gäller att vara vaken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bert: En väktare på muren behöver mycket kraft från Jesus för att orka med det förhållandet som råder i landet för att icke förtröttas.

   Radera
 4. Naturligtvis tvingade man församlingen att införa att de skulle välsigna eller viga homosexuella par.

  SvaraRadera
 5. Bert: Mycket smyger sig i kyrkorna och satan sitter på första parkett och hånler. Det gäller att vara vaken, kärleksfull och brinnande även under kritiken. Man dömer handlingarna men aldrig människor, ty nåden varar ännu. Tänk om människor skulle vakna upp och icke flyta med detta kollektiv. Vi är alla unika var och en och ha så mycket att ge i Jesu Namn. Mitt budskap är att få kristna människor att vakna och dem man möter på gatan att ge ett budskap från Herren. Helt naturligt och enkelt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant och oroväckande är signalerna från katolskt håll där Vatikanen är på ekumenisk offensiv. Man har för avsikt att samla de kristna samfunden inom ett paraply där Guds "ställföreträdare" påven är mellanhand för oss till Gud. Med tanke på att relationen till Gud och Jesus är högst personlig kan detta förhållande inte toppstyras av diverse mellanhänder oavsett vilka. Ulf Ekman företräder numera katolska kyrkan efter han konverterat.
   Slutsatsen om den kursändringen blir att han numer företräder katolsk ekumenik, hegondyrkan och Den heliga Maria.
   Sorgligt för min del.

   Radera
  2. När en blind leder en blind faller alla i samma grop. Att ha en djup relation till Jesus behövs inga mellanhänder. Jesus är den som leder oss alla. Att kunna gå fritt fram till Jesus med våra behov är A och O. Vägen är öppen och fri.......

   Radera
 6. Ja så viktigt Annika att vi bara har det för ögonen att vi behagar Herren och inte människor. Jag skrev i dag en mening på Facebook som en kristen sångerska skrev som tyckte var bra. Hon skrev: "När man gjort sig beroende av andras åsikter, är man inte längre fri". Jag ser det som så att man kan inte behaga både Gud och människor. Här i din blogg har du alltid sagt vad du tycker, det som Herren manar dig att säga och jag uppskattar din kamp så mycket. Ljumheten är något av det farligaste vi upplever i våra dagar enligt mig. För om vi är ljumma så blir det så mycket lättare för fienden att ta in område efter område eftersom vi då inte använder utrustningen till fullo som Gud har gett oss. Därför blir jag så glad när jag läser och ser människor, som likt din blogg Annika, du står på muren och ropar, Herren kommer snart - var redo!
  Önskar dig en fin och välsignad fortsättning på veckan. Läser att vi ska få snö men värmen i hjärtat har vi kvar. Kramar om dig! Gud välsigne dig!

  SvaraRadera
 7. Myrra: Jag såg vad du hade skrivit fb. Det var bra. Tack för all uppmuntran det värmer kära du. Ha en välsignad och skön helg även om det blir snö. Kramar tillbaka :)

  SvaraRadera