måndag 3 november 2014

MÖRKA MOLN ÖVER SVERIGE...


Sveriges regering har fattat ett beslut,
om att erkänna Palestina som stat....

Och Israel kallar hem sin ambassadör i protest.

Det finnes en stark och klar profetia över Sverige,
En dom som synes klart och tydligt.

Men vem vill lyssna ?

Mörka moln, vem vill se ?

Den gode Herden har lovat Israel mycket.
Han försäkrade alla om sin kärlek,
trots allas trolöshet...
om sin förståelse och sitt tålamod,
om sitt beskydd och sin ledning,

Jesus talar om en öppen himmel,
om ett glömskans hav, om ett förlåtelsens djup,
om en trofasthet som aldrig tar slut,
en omsorg som är så mycket större än en fars,
om ett hjärta som är ömmare än  en mors,
om en trygghet som i den starkares borg,
om ett hopp som tänder ljus i den mörkaste natt.......

Sverige skola förgås, landet ligger i stort mörker.

Ve Sverige som går emot Israel!

Men du människa, vakna upp !

Lyft din blick
Ty bland alla mörka moln och skuggor..
Där står Jesus med öppna armar,
och säger :
Välkommen hem.

JESUS KOMMER SNART !


10 kommentarer:

 1. Tack vare att Gud utvalde Israel till sitt folk , så har hela världen fått uppleva välsignelse utav detta. Därför är det stor sorg inom mig för att vi i Sverige har tagit detta steg att erkänna palestina.Det har och höjs röster för att vi skall bojkotta varor och tjänster från Israel och då inte bara apelsiner utan allt som produceras i Israel men om vi skulle göra de så skulle göra det skulle inte sjukvården fungera flyget bli inställt och skulle alla judar som finns i Sverige säga nä nu far vi hem till vårt land med våra tillgångar då skulle de dränera vår bruttoförmögenhet på 80% Hela världens länders välstånd det kan vi tacka Israel för och därmed också den treenige guden.Jag önskar Jerusalem frid och välsignelse från vår Skapare.

  SvaraRadera
 2. Sverige erkänner därmed Hamas som på sitt program har det totala utplånandet av Israel som stat. Man erkänner en terrororganisation som dagligen skjuter missiler mot Israel. Handlingen är okristen, förryckt men helt i linje med den systematiska avkristning som pågår i landet. Be för Sverige. De mörka molnen hopar sig.

  SvaraRadera
 3. Bert: Det är för mig obegripligt hur denna regeringen kunde fatta ett sådant här beslut, och gå emot Gud själv. Men många profetior har varnat Sverige. Gudlösheten råder..Men Herren håller sin hand över Israel. Tack för det du delar med dig av, ty massmedia av idag gör bara en falsk bild av det som är sanning. Ha det välsignat.

  SvaraRadera
 4. Bjarne: Håller med dig i det du skriver till fullo. En tröst är att vi icke lever av världen, men i den. Snart får vi ett återseende där ovan. Där finns det inga krig, utan endast en fullkomnad kärlek. Vi får vara i bön under dessa mörka hotfulla moln, under tiden. Önskar dig nya krafter och Guds välsignelser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annika: Önskar dig dito och det är vår plikt att stå upp mot alla mörka makter som tornar upp sig över landets horisont. Önskar dig Guds frid och välsignelser.

   Radera
 5. När Sverige nu har erkänt Palestina
  som stat innebär ju detta att man samtidigt vill att Israel skall utplånas som stat. För om man erkänner en stat som har en annans stats utplånande på sin agenda så är man delaktig i detta. Fruktansvärt avskyvärt förnedrande att vara medborgare i detta land. Men när en blind leder en blind faller de båda i gropen. Men jag kanske har fel?????

  SvaraRadera
 6. Därför tror jag att denna regering kommer att falla ihop som ett korthus.

  SvaraRadera
 7. Nej. Bert. Du har inte fel. Behövs bara att SD röstar på alliansen i viktiga frågor så får inte regeringen igenom sin politik. En regering som inte kan genomföra sin politik måste avgå med påföljande nyval . Den möjligheten förefaller mig mycket sannolik. Regeringsbildningen i sig är märklig i sig med hela 6 ministerposter från ett parti som knappt fick 7%. Att man sedan helt stänger ute ett parti med 12,9% av rösterna visar vilken demokrati vi lever i.

  SvaraRadera
 8. Ja, det är med en djup inre sorg man tar del av Sveriges inställning. Men kanske är det inte mer att vänta sig med den nya regeringen som innehåller personer som motarbetar Israel aggressivt. I dag läste jag i Svenska Dagbladet att Israel är anklagat för krigsbrott efter att de i somras har försökt att försvara sin befolkning för angrepp. Det är Amnesty som har startat upp detta säger tidningen.

  Tack för ditt varma fina inlägg Annika. Önskar dig fortsatt allt gott. Kram, kram, kram...

  SvaraRadera
 9. fyrbokens Myrra: Du är Jesu personliga lilla fyr. Vi vet att tiden är liden och snart får vi flytta hem, ifrån denna bedrövliga värld.Ha det underbart och välsignat. Herren giver oss kraft. Många kära kramar tillbaka.

  SvaraRadera