lördag 5 april 2014

ETT ORD PÅ VÄGEN...

Och allt, vad helst I företagen eder i ord eller gärning,
gören det allt i Herren Jesu namn,
och tacken Gud Fadern, genom honom.

18 kommentarer:

 1. Tack kära Annika! Mycket tänkvärt! Detta "Dagens Bibelord" borde vara ett ord för var dag för oss som tro!

  Ha en välsignad dag i Jesu närhet!
  KRAAAM!!!
  // Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Karin: Ett uppmuntrande ord på vägen behöver vi varje dag för alla människor. Ha det gott och välsignat Karin <3

   Radera
 2. Var ute på Face book idag.. och fick till min förvåning se det språk du använder dig av.
  Tyvärr kunde jag inte kopiera det så jag skrev av det istället ...

  " Ibland kan ett APT-möte vara värre än i en hönsgård
  Ett jäkla kacklande om ingenting...runt kaffekoppen :( "

  Detta vad som stod som du skrivit på FB Annika, varför svära
  eller ska vi vara ödmjuka här med. Det känns som du visar en sida här på
  bloggen och en annan sida ute. Jag vill inte förnedra dig men känner ändå
  att så som du gått på mot dom som försökt varna dig här på bloggen.
  Allt kommer fram i ljuset ska du veta, visst förlåtelse har vi alla. Vi kan göra fel.
  Även du, Annika men ska inte vi som är kristna visa att vi inte är som världen.
  Vi är i världen men tillhör inte världen. Hoppas jag slipper se såna ord vid fler tillfälle av dig. Och även hoppas jag att detta inlägg inte kommer få påhopp.
  Du måste vakna nu. Det funkar inte som du håller på

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära Anonym: Ja, jag skrev jäkla kacklande.. Visst jag erkänner mina fel och brister eftersom jag inte är fullkomlig. Tycker synd om dig. Är det icke bättre att du vaknar upp istället för att leta fel hos andra ? Jag har en extra kvast över om du behöver..

   Radera
 3. Det är ju skrattretande vad du som är så Gudfruktig beskyller mig för, när hela världen kokar av hat. Önskar dig Guds välsignelse <3

  SvaraRadera
 4. Beskyller dig för?
  Är det inte sanning som hon eller han skriver?
  Du önskar Guds välsignelse samtidigt som du hånar personen i fråga?
  Jag vet de som blivit avskedade för att de skrivit på Fb sådant som rör arbetet / en kollega i all välmening.

  SvaraRadera
 5. Anonym: Det är beklagligt att utomstående kan ha så mycket inblick i vad andra tycker och tänker i ett möte som de ej deltagit i. Men jag står upp för de svaga och utsatta. Förstår icke dina problem eller beskyllningar. Jag har varken utgett namn eller plats. Bara utgett mitt missnöje och står upp för de som ingenting är för världen. men det är tydligen fel det också för dig...Otack är ju som sagt världens lön, Men jag förlitar mig på Herren och icke på människor.

  SvaraRadera
 6. Vore även tacksam om du någon gång kunde hålla dig till ämnet, och sprida lite glädje för att vinna människor än att leta fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte om du skriver med anonym eller med mig som kollega,men för att hålla sig till ämnet verkar ju allt än mer förvirrande när du inte lever som du lär.
   Jag ville bara ge dig ett tips på att vara försiktig med vad du lägger ut angående arbete och APT eftersom du liksom jag har skrivit på tystnadsplikten.

   Radera
  2. Anonym: Har inte lagt ut någonting om varken arbete, kollegor, som jag för övrigt tycker mycket om och uppskattar, eller vad mötet handlade om eftersom jag har tystnadsplikt. Det som störde mig var just "kacklandet",alla ska prata samtidigt runt kaffekopparna, och ingen tycks vilja lyssna, vilket en del andra också tyckte. Förstår inte hur du Anonym kan förvränga det jag skriver till att bli något helt annat

   Radera
 7. Det verkar som en del tror att har man skrivit på ett papper om tystnadsplikt är det detsamma som att man aldrig får tala mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem är du som är så barnslig?
   Är du en vuxen människa eller fortfarande kvar i sandlådan?
   Jag gav Annika en vink som kollega att vara försiktig med vad hon lägger ut på fb gällande arbetet.
   Men jag har märkt hur man på denna webbplats som ska vara en kristen
   hur man hånar och förödmjukar dem som kommenterar.
   Fy,säger jag bara.
   Tack för mig!

   Radera
  2. Anonym: Eftersom jag inte har några anonyma vänner på fb, så har du väl kommit in på min sida på något annat sätt, men titta du...jag har inget att dölja och stå för det jag skriver. Hånar och förödmjukar skriver du ? Är ganska så trött på alla dessa anonyma som gör angrepp på mig som person.. lägger till och drar ifrån det som är skrivet.Det låter endast fariseiskt.Tomma tunnor skramlar mest som sagt./ Ty av nåd är I frälsta, icke av eder själva. Ha en välsignad kväll Anonym.

   Radera
  3. Jag har aldrig förstått vad dessa Anonyma belackare överhuvudtaget gör på en sajt där skribenten ständigt klandras för sina "felsteg". Ett gemensamt mönster från dessa "Anonyma" är den totala bristen att hålla sig till ämnet och tråden. Man tillför inget i Annikas budskap. Dessa Anonyma har under en längre tid uppehållit sig på sajten, och ägnat sig åt klander och rent förtal.

   Nu räcker det tydligen inte med det som skrivs här på sajten. Nu gäller det vad Annika skrev på Facebook ang. ett APT-möte. Man kan undra vad nästa steg blir? En stege mot fönstret?
   Jag tycker likadant om APT-möten: brukar ofta ge väldigt lite. Har det att göra med min kristna tro? Nej, inte alls.

   Du Anonym som anser dig som den "sanna" kristenhetens räddare: Hur kommer det sig att du dreglar på Annikas Facebook? Är du med på hennes vänlista? Knappast eller hur? Hur tar du då dig dit?

   Ditt "Anonyma" beteende här vittnar om ett patologiskt rus som närmast verkar hat, och fyller ingen annan funktion än att få Annika i så dålig dager som möjligt.Har du inget viktigare för dig om dagarna än att sitta och följa den här sajten och Annikas Facebook och leta fel?

   Har du Anonym hört talas om Troll? Om inte kan du titta på Robert Aschbergs senaste program i TV3 där han avslöjar näthatare. Människor som "trollar" bort tråden i inläggen med okvädningsord och hat. Människor som misskrediterar, sårar och förtalar folk å det grövsta. Alltid Anonyma, precis som du. Vågar aldrig inte stå för sitt ord.
   Kanske Robert ringer på din dörr en vacker dag om du inte slutar med din hatkampanj.

   För att slutligen citera dig Anonym. "Fy,säger jag bara.
   Tack för mig!"
   De orden har vi hört förut men var så snäll och håll det löftet den här gången.
   Sprid din dynga hos dina andra Anonyma gelikar istället och skaffa dig ett eget liv.

   Radera
 8. Jag tror att Annika är fullt medveten om vad tystnadsplikten innebär, och det är jag också för jag lever under den jag också. Men jag har inte bara en laglig tystnadsplikt utan också en moralisk och för mig är den mycket starkare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bert: Ja, jag är fullt medveten om både det ena och det andra. Men det ska jag säga : Gud är god,, och tack för allt du har gjort,gör och ställt upp med. I eftermiddags stod det två något tilltufsade människor när jag kom hem ( från jobbet ) "om man nu får säga det " Vilket bönesvar Tack käre älskade Jesus. Det går till seger tack vare för att det finns människor som du, som aldrig slutar att hoppas. Får väl säga att jag såg ett skimmer runt dem. Ha det välsignat med familjen.

   Radera