tisdag 28 januari 2014

VÄND OM NU !

Snart är vedermödan här.

Sveriges land har icke tagit någonting på allvar.

Anarki kommer att råda...
Människor står hjälplösa...

6 kommentarer:

 1. Javisst Annika. Vågar påstå att anarki redan råder inom de flesta verksamheter idag i Svea rike. Exemplen på gudlösheten är så många att svarsrutan inte räcker till för att exemplifiera dem. De flesta människor är smittade idag.Det gäller att vaccinera sig och inte flyta med döda fiskars ström och bli en av dem. Snart står jorden vid vägs ände. De som är vakna över ondskan och ser den vet alla vilken vårdcentral man bör uppsöka för att få rätt vaccin..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bjarne: En fin liknelse på det hela som du beskriver. Jesus blod är ett renande vaccin om man vill ta emot. Herrens välsignelser till dig.

   Radera
 2. Ja, oro på många ställen och uppror stiger och våldet ökar. Hög tid att tänka på sina andliga val. Kram Annika!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Myrra: Hela världen är upp och ner, snart kommer Jesus och det är hög tid att tänka efter nu. Vi få samla våra skatter i himlen, och göra det bästa av tiden som är kvar. Herrens välsignelser och kära kramar till dig.<3

   Radera
 3. Ja,hur angeläget är det inte då att utföra uppdraget som Jesus har givit oss,att vinna andra för Evigheten!!!
  Vi får bruka de pund,gåvor som Han har givit oss,till andras uppbyggelse,
  Han frågar: Vad har du gjort med de pund jag gav dig?
  Inte kan vi väl svara att vi har grävt ner dem?
  Har vi inte bruk för dem är man inte på rätt ställe,ty Han gav oss inte gåvor för ro skull...
  Det är här och nu de ska användas,när vi kommer Hem,behövs de ju inte längre!!!

  Min bön är att kristenheten ska resa sig,skaka dammet av sig,vakna, ta gåvorna i bruk,vara salt och ljus den lilla tid som är kvar och peka på JESUS,som är svaret och alternativet till vedermödan...

  Önskar dig ett fint och Välsignat veckoslut!!!
  Kram!!!

  SvaraRadera
 4. Helene : Helt rätt i det du skriver. Hur förvaltar vi vårt pund ? Vi få gå i det fördolda och samla vår skatt i himlen, Här nere på jorden kan vi icke ta ut vår lön, och prisas av människor.. Vi får följa den väg som Jesus har stakat ut för var och en, Den enda väg som är öppen och fri. Anden leder oss, och det finnes uppgifter överallt...Budskapet går ut...Har haft en välsignad arbetar helg,, och önskar dig en välsignad ny vecka. Kram från mig.

  SvaraRadera