måndag 18 juni 2012

I LJUSET FRÅN HANS KORS...

Har varit sliten och deprimerad en tid,
så därför har jag icke kunnat vara så aktiv.
Men det står och faller icke med våra gärningar...
Det enda jag vet är : Att Jesus kommer snart.......
I ljuset från Hans kors, varje fläck träder fram...
På skruden som jag bär i mötet med dig där Guds dyra Lamm...
Där uppenbaras allt vars djup jag själv ej vet av synd och skuld...
Då jag ett förstå...
Att det är ditt blod som ren mig två.......


4 kommentarer:

 1. Sänder styrkekram! Inte konstigt heller om du får det jobbigt och blir sliten, det har ju hänt mycket nytt sista tiden och du har kämpat på med så mycket, flytten osv.
  Vila mycket Annika och försök att tänka på dig själv och prioritera bort krav så du får lugn och ro. Ibland behöver vi bara få krypa upp i Jesu famn och "bara vara"!

  Gud välsigne dig, älskade vän! Vi hjälps åt i bön! Kraaaaaaaaam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära Myrra: Tack för din styrkekram...Ligger sjuk just nu, med värk och feber. Ja, det har varit mycket, under en kort tid... och jag är "lite förvirrad" just nu. Känner mig så tom ! Men jag återkommer när jag får nya krafter från Jesus. Jag ska bara vila, i Hans famn.../ Tack för din bön och omtanke Myrra. Tusen Kramar till dig och All Herrens välsignelser

   Radera
 2. Guds ljuvliga nåd och frid!!
  Hittade en härlig sång i mina pärmar, som jag vill dela med mej:
  Min tanke så ofta till Golgata går, Där vila och styrka i själen jag får. Ibland när jag tynges av sorg och besvär, Jag skyndar till korset, den plats är mej kär.

  Kör: I skuggan av ditt kors där vill jag atå, Där är balsam för min själ att få.. Många tusenden står där Men där finns plats för en och var.. Så kom till Goltata med hjärtats begär.

  2) Se smärtornas man tog min synd och min skam, i hjärtat där röres en lovsång till Guds Lamm. och synden som tungde mej var dag och var sekund, bar han på Korset och nu jublar jag var stund.

  3) Mitt liv nu är dolt i hans händer och sår, Inför Guds ögon frimodigt jag står. Om världen omkring mej av oro förgår, På Golgatahöjden så säkert jag står ...
  Maranatahälsningar Och en skön sommar i Jesu namn
  Åke Möllesjö
  Ake.M@hotmail.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åke: Den här sången är underbar. Min syster och jag bruka sjunga denna när vi är ute och vittnar. Tack för din hälsning. Önskar dig Herrens frid och välsignelser.

   Radera