måndag 7 maj 2012

HERRENS VÄLSIGNELSER...

Vad kan jag säga :
Jesu kärlek och nåd är förunderlig...
Han kom och mötte med mig
Lindrade min smärta...
Tusen tack alla ni som har bett för mig...
Herren ser till ett ödmjukt hjärta.
All ära till Jesus Kristus vår Frälsare...
HALLELUJA !!!


17 kommentarer:

 1. Härligt att läsa att du fått lindring och bönesvar! Jag hann inte vara med och be för dig, för jag fick se ditt böneanrop först nu på måndagsmorgonen. Men jag är glad för att Herren har mött dig och omsluter dig med sin Nåd och kärlek!
  Var rädd om dig Annika och gå in i en välsignad vecka! Kramar från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Myrra: Då fick du iallafall en börda mindre att bära fram...Hahaha !!! Vi får Prisa och Tacka Herren som svar på bön. Ha du också en välsignad vecka kära du. Kramar !

   Radera
 2. Samma här, har inte varit ute på flera dagar. Är du fri från inflammationen nu? Bön är verkligen bästa medicinen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära Celia: Jag har bara lite ont kvar av inflammationen, men kan nu böja på fingrarna igen. Har försökt att kommentera på din blogg men det går tyvärr icke att komma fram, det bara försvinner...? / Ja bönen kan förändra allt...Tänk om människor satte det i system ! / Tusen Kramar till dig älskade vän !

   Radera
 3. Det sker igen,om blott vi beder,ja om vi beder,det sker igen!!!
  Som svar på bön,har Gud gjort under,ja stora under,det sker igen!!!...Ty bönens väg är helt framkomelig,den löser bojor,sätter själen fri!!!
  HALLELUJA,TACK OCH LOV!!!
  ÄRA VARE JESUS!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marguerite: AMEN !!! Tänk vad fantastiskt att vi kan få gå till den HÖGSTE och bli fria. HALLELUJA !!! / Kramar !

   Radera
 4. När Kjell och jag var i Polen kom ett bud över hans telefon att Inger hade fått akut åka till Sjukhuset senare fick vi veta att det var tarmvred. Han gick till Kobus och bad om att få hjälp i Bönen Pastorn i Frombork kallade tillsammans ett tiotal medverkande och där ute i det fria började vi att be till Gud om hjälp för Inger, och som de bad jag stod och lyssnade på deras böner och det var så håret reste sig på mig i nacken ja ni skulle hört de stormade himlen vilket brus alla stod med slutna ögon utom jag jag ville se på dem, och vilket focus de hade på detta böneämne och under denna bön löstes tarmvredet upp, så som vi alla frälsta vet Gud hör bön detta var en upplevelse som jag aldrig kommer att glömma.Och tack käre Jesus för att du hjälpt Annicka och lindrat hennes smärta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bert: Tänker ibland på Anna och Kobus ( som jag kallade för Kobolt...Hihihi !!! ) när de var hemma hos mig på bönemöten. Det var tider det !!! Men Anden faller även idag och vi kan bara tacka och ta emot och prisa Jesus. Ps: Annika stavas icke med C. Hahaha !!! / Ha det välsignat i kväll. Kramar !

   Radera
 5. Helt klart skall du få åka med till Polen när det passar dig. När jag stod där nere på mötet i Guds fria natur och sjöng önskade jag att ni skulle ha varit med.

  SvaraRadera
 6. Om du nu hade stavat Annicka med C då hade jag stavat rätt. Men

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bert: Skulle sitta fint med en resa...Må Herren leda oss. Och ha det välsignat i Ryssby på lördag. Hade så gärnat velat vara med, men det gick tyvärr icke denna gången. Kramar !

   Radera
 7. Nå ble jeg glad - dette var et gledens innlegg! Gud hører bønn - noen gange må vi være (altfor) tålmodige, men svar kommer. Tenker på deg, du skjønne. Hold fast og hold ut - Gud omslutter deg på alle sider!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spirea: Ja, ibland svarar Herren fort på våra böner, så man nästan blir förvånad...Hahaha !!! Vi får som du säger hålla fast vid Jesus löften tills Han kommer. Tänker även på dig kära syster. Jesus är med dig. Goe Klem !

   Radera
 8. HALLELUJA SØSTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  INGENTING ER UMULIG FOR GUD,OG BØNNENS MAKT ER
  SÅ UENDELIG STOR.TAKK OG LOV,OG ALL ÆRE TIL JESUS!!!!!!!
  EN FANTASTISK SEIERSRAPPORT SØSTER,SOM STYRKER VÅR TRO!!!!!!
  VI HER PÅ KATTHULT FORTSETTER Å BE FOR DEG OG DINE!!!!!!!!!!

  HILSER MED JEREMIA 32 VERS
  17 "O, Herre, HERRE, se,
  du har gjort himmel och jord
  genom din stora kraft och din uträckta arm.
  För dig är ingenting omöjligt.

  HILSEN MED GUDS RIKE VELSIGNELSE FRA
  OSS HER PÅ KATTHULT

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jan Samuel: Vi får uppmuntra och dela med oss av vad Herren gör ibland oss. Och jag tackar för edra böner, och jag tänker och ber även för er. Och hälsningen från Jeremia uppskattar jag mycket...Herren Jesus är med er ! Goe Klem til dere !

   Radera
 9. Annica jag har inte läst bloggar på några dar nu så jag missade också din vädjan om förbön. Härligt att Herren gjort dej bra....
  Jesus är verkligen underbar. Vilken talande bild du har på din blogg idag. Tack Jesus för att du älskade oss så mycket så du bar all vår synd och smärta
  kram
  marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marianne: Herren är god och ler mot oss. Nej, det är ju inte alltid man hinner med "bloggvärlden" och det är ju ingen kattastrof...Herren Jesus verkar ändå och älskar oss alla lika högt. Var välsignad med allt ifrån ovan Marianne. Kramar !

   Radera