söndag 6 maj 2012

BÖNENS MAKT...

Jag skulle bli otroligt tacksam, om ni vill bedja för mig...
Har otroliga smärtor och inre inflammation, i handen...
Det värker konstant hela tiden, och jag ber att Jesus ska hjälpa mig.
Hoppas att någon av er vill hjälpa till att bedja för mig, så jag slipper  fara till akuten. / Kram från Annika !

18 kommentarer:

 1. Vi beder,var fri i Jesu Namn,Han tog dina smärtor på Golgata kors och nu tar vi ut detta i full tro och förvissning!!!,,,Det onda får bara gå,i Jesu Namn,,,JESUS ÄR HERRE!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marguerite: Tack för bönen, den har makt. Det värker någonting fruktansvärt i hela armen nu. / Kramar och Herrens välsignelser över dig och Hilleborg !

   Radera
 2. Kära Annika ber för dig.Jesus skall röra vid dig.Smärtorna skall vika i Jesu namn Kraaam från Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kerstin: Roligt att höra av dig igen. Hoppas att ni har det välsignat i Trädsta. Tack för din bön i Jesu Namn.../ Kramar till dig från mig.

   Radera
 3. Frid käre syster i Herren .. beder för dig och din hand. I Jesu händer allt vilar Amen
  Alex

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alex: Tusen tack för att du beder älskade syster, Jag brukar icke klaga, men det gör så fruktansvärt ont...Och jag hatar att gå till doktorn. Vi får förlita oss på Herren, ty han har all makt i himmelen och på jorden. Tusen kramar och välsignelser till dig !

   Radera
 4. Kjære søster,vi på Katthult ber,
  og i Jesu Navn skal du bli frisk!!!!!!!
  INGENTING ER UMULIG FOR GUD!!!!!!!!!!!!
  AMEN AMEN AMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Hilsen Katthultaren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jan Samuel: Jag vet hur du själv lider av värk... Även jag har mina perioder, just nu är det bedrövligt, därför ber jag om hjälp. Men vi få be att Herren må giva oss kraft till läkedom, så att vi kan springa fram som kalvar på gröna ängar HALLELUJA !!! Må Herren styrka oss till ande, kropp, och själ. Var välsignade och tusen tack för edra böner. Goe klem til dere...

   Radera
 5. Ber Annika. Ber att värken och smärtan ska vika i namnet Jesus. Ber att allt ska ordnas så i handen att det blir som nytt, att helandet ska hålla, inte bara idag, utan alla dagar. I Jesu Namn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gun -Britt: Tusen tack för bön i Jesu Namn. Det är inte så lätt alla gånger när värken sätter in...Jag är så tacksam. / Må Herren välsigna dig rikligt. Jag ser att Hans hand är utsträckt över dig redan nu..../ KRAMAR !!!

   Radera
 6. Det er så viktig at vi står sammen,
  og i Jesu Navn skal vi gå til seier!!!!!!!
  AMEN OG ET HØYT HALLELUJA!!!!!!!
  Gud velsigne deg og dine med alt godt
  fra vår kjære Frelser!!!!!!!
  Hilsen oss på Katthult

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jan Samuel: Du är en sådan fantastisk broder i kärlek och sanning. Ja, du är underbar helt enkelt...Tag vara på din kallelse, du fått ifrån Herren, och frukta icke, utan gå ut och giv till de behövande...kärlekens vittnesbörd om att Jesus kommer snart.../ Klemar til dere !!!

   Radera
 7. Vi har det välsignat i Trästa men personligen är det tungt nu förlorade både min mor och min bror samma vecka.På Fredag har vi begravning för min mor det blir i Trästa.Be för mig och min familj.Må så gott kraam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära Kerstin, du finns i bön och mina tankar. Fick själv gå igenom det samma när min Far, och Morfar gick hem till Herren samma dag.../ Jag skall bedja för er att allt skall bli fint och vackert, och Du...Vi får ju åter träffa dem en dag igen....Så behåll det som är gott ! / Tusen kramar till dig älskade vän !

   Radera
 8. Tack Annika ja det är underbart att veta att vi skall mötas i vårt himmelska hem KRAAM från Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kerstin: Låt begravnnigen bli till en seger, i Jesu Namn, som det blev för min käre far... Visst gråter vi av saknad, men att få komma hem är ändå det största av allt...De är ju äntligen fått komma hem till de gröna ängarna, de är fullkomligt lyckliga, och väntar på oss...Så vi får vara vid gott mod kära Kerstin. / Jag hoppas att få återse dig i sommar i Roslagens sköna famn..? Kära kramar till dig !

   Radera
 9. Visst skall jag ta med dig i bön som jag alltid gör som det står att vi skall bedja med och för varandra och speciellt när det du nu har ont.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bert: Känns otroligt mycket lättare idag...Herren är nådefull och god mot mig, och tack för bön.../ Kram !

   Radera