onsdag 4 april 2012

EN FAST TILLFÖRSIKT...

Men tron är en fast tillförsikt om det som man hoppas, en övertygelse om ting man icke ser....... / Alltså, då vi nu hava omkring oss en så stor hop av vittnen, må ock vi lägga av allt som är oss till hinder, och särskilt synden, som så hårt omsnärjer oss, och med uthållighet löpa framåt i den tävlingskamp som är oss förelagd. Och må vi därvid se på Jesus, trons hövding och fullkomnare, på honom, som i stället för att taga den glädje som låg framför honom, utstod korsets lidande och aktade smäleken för intet, och som nu sitter på högra sidan om Guds tron. Ja, på honom, som har utstått så mycken gensägelse av syndare, på honom mån I tänka, så att I icke tröttnen och uppgivens i edra själar...Och med detta önskar jag er alla, en kärleksfull och välsignad Påskhelg.

12 kommentarer:

 1. Ja det står att den som gör sin kallelse och utkorelse fast skall aldrig någonsin komma på fall. Här gäller det att tacka ja och tacka nej på rätt ställe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bert: Att ha en fast tillförsikt till Jesus, gör livet ljusare, i en mörk och syndfull värld...Ja, till livet blir det ! Ha det välsignat i kväll. Kram !

   Radera
 2. smyger mej in här och önskar dej en välsignad påskhelg..
  kram från marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men Marianne dååå...Inte behöver du väl smyga...Hahahaha!!! Jag får önska dig det samma. Jesus är med dig. Påskkramar till dig !

   Radera
 3. Ja,jag vill också önska en välsignad Påsk till dig och de dina!!!...Tack för inlägget,en fast tillförsikt har vi!!!...Vi får komma tillsammans efter Helgen,,,KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marguerite: Välsignad Påsk även till dig. Jesus är med oss på våra arbeten under helgen, och det är en fast tillförsikt...Vi hörs av närmare om en samling. Kramar !

   Radera
 4. Glad påsk till dej och familjen. Högtiden vi firar tack vare den största segern som någonsin vunnits! Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Celia: Tack, tack..Ja, vilken seger vi får fira med Jesus. HALLELUJA ! Önskar dig och din familj en riktigt Glad och Välsignad Påsk i Jesu Namn. Kära Kramar till dig !

   Radera
 5. HALLELUJA,OG PRISET VÆRE HERRENS NAVN!!!!!!!
  ENIG MED DEG CELIA!!!!!!!!!
  TAKK FOR ET VELSIGNA INLEGG SØSTER,
  OG GUD VELSIGNE DEG OG DINE!!!!!!!!!!!
  GOD PÅSKE!!!!!!!!!!!!!
  HILSEN KATTHULTAREN.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jan Samuel: Det var välsignat att få höra av dig igen. Ja vi får glädjas och fröjdas för allt Jesus har gjort för oss i både Kärlek och nåd. Ha en God Påsk där uppe i Norge. Goe Klem !

   Radera
 6. Tusen takk kjære søster!!!
  I Påsken har Sol og jeg helt fri fra alt,
  og det var fantastisk godt.

  Prøvde å sende deg en mail igår,men det gikk ikke.
  Sendte en til din kjære søster,og det gikk greit.
  Kan være pc`n min det er noe feil med?

  SvaraRadera
 7. Jan Samuel: Du kanske sände till fel adress? Jag har ett annat e-mail nu. Jag tror att du har den. Prova gärna den andra.../ Vad härligt med egen tid för varandra. Det är guld värt. Fortsätt att ha det välsignat gott. Goe klem til dere !

  SvaraRadera