tisdag 10 april 2012

BÖNESAMLING...

Samling till bön och brödsbrytelse !!!
På Hilleborg hos Kalle och Marguerite
Lördag den 14/4 Kl. 19.00.
Har du inte varit med innan, så kan du
gå in på Marguerites Blogg : Marana,ta
Och skriva en kommentar om du vill komma !
Det ska bli underbart, att få komma tillsammans
för att dela Guds ord, Spela , Sjunga och få be
med, och för varandra.
Varmt välkommen !


6 kommentarer:

 1. TACK,,,jag kommer!!!...Det ska bli härligt att få samlas igen,det känns som om det var alldeles för länge sedan sist,(är väl för att man jobbat hela Påsken),,,men vi ses ju i kväll också!!!...Det ska bli välsignat,vi får vara i bön för detta under dagen!!!...KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marguerite: Vad roligt att du kommer hem till dig själv...Hahaha !!! Vilken kväll vi hade alltså...Helt underbart ! Herren söker efter de förlorade och förvandlingen blir total. Vilken enorm längtan det fanns. HALLELUJA ! Jag hoppas att vi får komma dit fler gånger./ Då syns vi på lördag då, " om man får plats" Hihihi !!! Säg till, vad jag ska ta med mig, jag hjälper gärna till med bröd och pålägg osv.../ Kramar och Herrens rika välsignelser !

   Radera
 2. Hei Annika,og Guds fred til deg og dine.
  Hilser med:
  Jesaja 12 vers
  2 Se, Gud är min frälsning, jag är trygg och fruktar inte,
  ty HERREN HERREN är min starkhet och min lovsång.
  Han har blivit min frälsning."
  3 Med fröjd skall ni ösa vatten ur frälsningens källor.

  AMEN OG ET HØYT HALLELUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Hilsen fra Katthultaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jan Samuel: Jag öser rikligt ur Herrens källor, ty när Han går med mig är jag stark och fruktar intet. Vad kan människor göra mig ? Nej Jesus är min Starkhet och min lovsång, precis som Han är för dig. Tusen tack Katthultaren, för dessa underbara bibelversar. Herren håller sin hand över dig och leder dig där du bedjande går fram ! Goe Klem til dere fra Småland !

   Radera
 3. Ja det blir nog ett underbart bönemöte med många nya ansikten
  /läste marguerites blogg/ ler.. Ni är verkligen Guds ambassadörer där ni går fram. Guds välsignelse och kraft ska verkligen följa er....
  ha det gott..''
  kram från marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marianne: Ja, det kommer det säkert att bli. Mötet på Matteus-hemmet var helt enormt. Och jag fick en sådan stor kärlek till alla dessa sargade grabbar. Upplevde i mitt inre att det hastar, vi får gå ut att bjuda de som ingenting var i världen, till de dukade bröllopsbordet...Det finns en djup, djup längtan hos dessa människor efter någonting som är äkta och sant, och som håller när det stormar, runt omkring. Hade önskat att du kunde vara med Marianne. Men du får vara med i Anden. Önskar dig Jesu kärlek och frid. Kära kramar !

   Radera