onsdag 21 mars 2012

EN KALLELSE...

Fredag 23/3 Klockan: 19.00
Spelar,sjunger och vittnar vi i
Fredskyrkan i Aneby.
Alla är varmt välkomna gammal som ung.
Låt oss var i bön inför detta möte.
Att Herren skall uppenbara sig på
ett mäktigt sätt, och stadfästa sitt ord,
med både under och tecken...

17 kommentarer:

 1. Det skall bli spännande!!!...Vi får vara i bön...HALLELUJA,må det bli till frälsning för någon eller några!!!...KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marguerite: Jag har en stor förvissning om att Guds Helige Ande kommer att falla på ett mäktigt sätt. Ära vare Gud och Lammet ! KRAAAM !

   Radera
 2. Guds välsignelse över er mina kära vänner. Jag är säker på att ni är till stor välsignelse för många människor. Och ni kommer säkert att få en underbar kväll inför Guds ansikte där många ska få möta Herren.
  "NU skall den starkes fångar tas ifrån honom, bytet ska ryckas ur tyrannens hand Jag skall själv strida mot dina motståndare jag skall själv rädda dina barn..AMEN. JES.49:25
  kram från marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marianne: Tusen tack för din välsignade hälsning. Ja, Herren får förbereda oss i den tjänst vi är kallade till, så att själar får uppleva befrielse och en underbar frälsning i Jesu Namn. Önskar dig allt gott från vår store Gud. Kramar till dig !

   Radera
 3. Jag önskar er Guds välsignelse från hela mitt hjärta och passar också på att tacka er för att ni går ut med evangeliet trofast och oförtröttligt! Tack! Tusen tack! Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Myrra: Tack. Guds ord skall hava framgång, det vänder aldrig fåfängt, tillbaka utan att det har verkat som Han vill. Vi tror på ett segermöte...Önskar dig en fridfull dag med massor av kramar.

   Radera
 4. Kära Annika vännerna i Trästa ärmed er i bön. Gud välsigne er. KRAAM från Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kerstin: Tack för edra böner, det känns så tryggt att vi kan vara med varandra i bönen, det behövs verkligen i en ond och vrång tid. Önskar er alla allt gott från himlen. Tusen kramar !

   Radera
 5. Tack det samma Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kerstin: Längtar till Trästa för att få träffa er syskon igen. Ha en frimodig dag med Jesus. Kramar "igen" Hahaha!!!

   Radera
 6. Svar
  1. Bert: Kan du ta kontakt med Anders, så slipper du köra själv. Som det ser ut nu, så har vi en full bil, och vet inte riktigt när vi kommer iväg. John jobbar sent, så han kör själv. Ha en välsignad eftermiddag. Kram !

   Radera
 7. Tyvärr så kan jag inte komma, har fått en inbjudan från Israels Vänner som har möten och upptakt för en ny Israelsgrupp som ska kallas "Israels Vänner på småländska höglandet". Om ni eller nån av er så kom gärna på nåt av mötena som är i pingstkyrkan i Ekenässjön. Fredag 19 ("dagens situation enligt profetorden) är ni ju själva i tjänst men lördag är det kl. 17 "Israel är viktig för din skull" 18.30 Servering 19.30 "Ett nytt tempel och annat golgata". Söndag kl. 10.30 "Bruden gör sig redo".

  Herren vare med er.
  Jesu frid / Uffe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Talare är Dan Johansson Malmö som undervisar i ämnet "Vad säger bibeln om situationen i mellanöstern"

   Radera
  2. Uffe: Vad tråkigt att du inte kommer med, hade sett fram emot att få träffa dig igen. Men det få väl bli en annan gång då. Söndagsmötet låter ju intressant. Är det också i Ekenässjön ? Ha en välsignad kväll. Kramar !

   Radera
  3. Ja, det är det. Börjar lugna sig för mig snart, har varit mycket farande till jönköping med tidiga morgnar och hemma sent. Men var på ett härligt lp-möte på kontakten här hemma igår där en gammal klient var och vittnade, sen jag jobbade på torpahemmet, skönt att se när det håller.
   Gud välsigne er alla.
   Jesu frid/ Uffe

   Radera
  4. Uffe: Okej, då vet jag. Det var "fasligt" var du håller igång. Men du gör ett välsignat arbete, som Herrens tjänare. LP-möten brukar vara bra, och det är underbart när man ser att det håller, och bär frukt. Önskar även dig Jesu frid och God Natt. Kram !

   Radera