onsdag 29 februari 2012

VI NÄRMAR OSS MED HAST...

Hörde nyligen att Swedbank i lilla Sävsjö, skulle upphöra med att ge ut kontanter till sina kunder. Det kommer så smygande, så att nästan ingen reagera längre. De flesta har ju gått på det här med kort, och tycker det är så smidigt. Men det finns dock en liten grupp kvar som med mig gillar att kunna gå in på banken och få pengarna i näven. Men nu dras den snaran åt allt mer och mer...Vi närmar oss med hast det kontantlösa samhället. Snart är korten också värdelösa, och djävulens märke träder snart i kraft, precis som bibeln förutspå. HÄR GÄLLER DET ATT VARA VIS...Och jag såg ett annat vilddjur stiga upp ur jorden, det hade två horn, lika ett lamms, ocg det talade såsom en drake. Och det utövar det första vilddjurets hela myndighet, i dess åsyn. Och det kommer jorden och dem som bo därpå att tillbedja det första vilddjuret, det vars dödssår blev läkt. Och det gör stora tecken, så att det till och med låter eld i människornas åsyn falla ned från himmelen på jorden. Och genom de tecken, som det har fått makt att göra i vilddjurets åsyn, förvillar det jordens inbyggare, det förmår genom sitt tal jordens inbyggare att göra en bild åt vilddjuret, det som var sårat med svärd, men åter kom till liv. Och det fick makt att giva ande åt vilddjurets bild, så att vilddjurets bild till och med kunde tala och kunde låta döda alla som icke tillbådo vilddjurets bild. Och det förmår alla både små och stora, både rika och fattiga, både fria och trälar, att låta giva sig ett märke på högra handen eller på pannan, så att ingen får vare sig köpa eller sälja något, utom den som är märkt med vilddjurets namn eller dess namns tal. Här gäller det att vara vis, den som har förstånd, han räkne ut betydelsen av vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sex hundra sextiosex...
För den som är vis, och vill bevara sitt liv. Tag emot en GRATIS enkel biljett, hos JESUS, till det tåg som nu skall dra fram över Sverige. Ett väckelsens tåg, med Jesus i fören. Detta är din enda räddning, ifrån satan och hans makt. Jesus är med oss, vart som än händer. Han har en plan för oss alla, och vill föra oss till ett evigt tryggat hem, där ingen sorg, nöd, eller smärta finns. Han är den som skall torka bort våra tårar, och säga: Väl gjort, du trogne och gode tjänare och tjänarinna...Tag emot din segerkrans...Jag beder: TAG PLATS  innan det är försent. JESUS KOMMER SNART !!!

18 kommentarer:

 1. Ja,vi får "lägga vår hand på regulatorn och vid fönstret stå på vakt",som Edvard Rangström sjunger!!!...Tåget går,nu gäller det att "hiva" ombord så många som möjligt!!!...Tack för allvarsorden!!!...Herrens välsignelse!!!...KRAAAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marguerite: Låt oss nödga människor att gå på det sista tåget innan det går. Och vi må bedja att Herrens Ande skall draga dem till sig. Snart är Jesus här...Ha en välsignad kväll. Kramar !

   Radera
 2. Härlig och vaket inlägg! Däremot är jag inte helt säkert på att kristi kropp finns här på jorden den dagen då det blir obligatoriskt med vilddjurets märke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tony: Att vara vaken över det allvarliga läget är A och O. Jag vet inte om vi är kvar, eller ej när märket gör sitt inträde. Men ett vet jag : Att Jesus skall komma som en tjuv om natten. Så vi får vara beredda varje dag och stund för uppbrott. Ha en fridfull kväll. Kram !

   Radera
  2. Det står att det gäller för de heliga att vara visa,,,då tror jag att vi är kvar......

   Radera
  3. Marguerite: Just därför, får vi vara vakna. Men vi behöver icke frukta ty Herren har berett både en ingång och en utgång, för alla dem som vill följa Honom. Kram !

   Radera
 3. FORBØNN FOR EN BRODER

  HEI KJÆRE VENNER.

  VIL DERE VÆRE SNILL Å GÅ I BØNN FOR EN
  BRODER SOM HAR VÆRT UTSATT FOR EN ULYKKE,
  OG SOM LIGGER I KOMA PÅ SYKEHUSET.
  BE OGSÅ FOR DE NÆRMESTE.

  INGENTING ER UMULIG FOR GUD,
  OG BØNNENS MAKT ER STOR.

  FÅ MED SÅ MANGE SOM MULIG.

  HILSEN JAN SAMUEL.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jan Samuel: Naturligtvis ska vi hjälpas åt i bönen, för denna Broder, och anhöriga. Jesus är med dem, och Han lägger sina sårmärkta händer på honom. Var vid gott mod !

   Radera
 4. Tack för fint inlägg och när vi lägger allt i Jesu händer.. så kan vi vara förvissade om att inte behöva oroa oss för något.. allt ligger i hans hand
  kram Alex

  SvaraRadera
 5. Alex: Ja, låt oss uppmuntra varandra, och påminna varandra hur nära Jesu tillkommelse vi är. Låt oss vara brinnande i Anden, den korta tid som är kvar. Ha en välsignad dag med Jesus. Kramar !

  SvaraRadera
 6. Ja, det är hemska sanningar detta. Jag tror att det kontantlösa samhället kommer att introduceras genom att tala om säkerheten och att vi ska slippa en massa lösenord och sådana saker, allt för att bedra. Skönt att vi har varandra och hjälps åt att fokusera på Jesus Kristus och Sanningen, Guds eget ord.
  Sov gott och stor kram från mig till dig!

  SvaraRadera
 7. Guds frid kära Annika.Ja det är en allvarlig tid vi lever i gäller att vara vakande och bedjande. Tänker ofta på er.
  Ha en välsignad helg KRAAAMAR från Kerstin

  SvaraRadera
 8. Myrra: Det är inte bara det penninglösa samhället, utan över allt, på alla områden förbereds det för antikrists framträdande. Jag var på ett ställe igår, och satt som en främling där, och såg hur människor bara flyter med utan att ens tänka. DET ÄR SKRÄMMANDE!!! Men som sagt vi kan bara ropa ut att JESUS KOMMER och i bön tro att Herren skall draga människorna till sig. Ha en välsihnad helg. Kramar !!!

  SvaraRadera
 9. Kerstin: Underbart att få höra av dig igen. Jag hoppas att ni går framåt i tron i Trästa. Herren är med er, och vill göra någonting nytt ibland er. Ja, vi får vara vakande och bedjande den tid som är kvar. Och vi tänker också på er. Önskar dig en rik välsignad helg. KRAAAMAR !

  SvaraRadera
 10. Annika. Vi går framåt i Trästa har fått åtta nya medlemmar.
  Herren verkar flera har blivit helade. Vi känner att Herren håller på att utrusta oss som församling. Jag är så tacksam för det som sker. KRAAMAR

  SvaraRadera
 11. Kerstin: HALLELUJA !!! Va´glad jag blir. Herren tänder eldar lite överallt, i vårt avlånga land. Vi får med Jesu hjälp, hålla väckelsen vid liv. Underbart när människor blir helade till ande, kropp och själ. Tack kära du för dessa segerrapporter. KRAAAMAR !

  SvaraRadera
 12. Ja det finns många tecken just nu på att sista tiden är inne. Det är bra att vi påminner varandra om det och håller ihop i enighet och kärlek. Helgkramar!

  SvaraRadera
 13. Celia: Ja, vi får verkligen endräktigt hålla ihop. Vi har ju alla samma mål. Tänk när vi för evigt är hemma hos Jesus. UNDERBART!!! Alla tecken vittnar tydligt och klart om detta. Önskar dig och din familj en rikt välsignad helg. Kramar !

  SvaraRadera