söndag 5 februari 2012

SYSKONGEMENSKAP MED MARANATA FRÅN STOCKHOLM...

Igår kväll samlades vi hemma hos Marguerite och hennes man till husmöte på Hilleborg. Här står jag, och värmer  älggrytan, som jag lagade dagen innan. Man måste ju ha lite lekamlig mat också...
Och min älskade syster Marguerite, laddar kaffebryggaren...
Vi hann inte bli färdiga, så det blev en liten stund av väntan för Börje Hoff och Ulla Näsholm. Även två av mina barn kom också till maten...
Vi sjöng och spelade till Jesu ära...
Även min systers pojk John, delade med sig av sång och vittnesbörd...
Både Ulla och Börje, delade med sig av vad Herren hade lagt på deras hjärtan...
Och Bert han sjöng, och talade bl.a om Gideon...
Ja, vi har haft en härlig eftermiddag och kväll tillsammans. Och man känner underbar gemenskap och enighet i Anden, med dessa trossyskon. Vi hade mycket samtal, om det som har varit, och det som är, och om det som skall komma...
Vi bad för böneämnen, och vi bad för och med varandra. Vi sände våra böner, och våra tacksägelser och all ära, till Jesus. Och den profetiska Anden var utgjuten mitt ibland oss. Vi avslutade en fantastisk kväll med brödsbrytelse, som är så viktig att dela.../ Herren Jesus har dukat ett bord för oss alla. Han vill att vi skall vara beroende av honom, och komma och ta för oss av Andens frukter. Jag själv, har fått ännu en underbar dag och kväll med Jesus. Tack käre Jesus ! Önskar Herrens rika välsignelser till Börje och Ulla. Och stort välsignat tack till Hilleborg och övriga kära vänner i Herren....

15 kommentarer:

 1. Ja det var jättetrevligt igår! ;)
  Och så mycket undervisning det blev oxå.
  Det var verkligen en välbehövlig kväll.
  kram

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig det var mycket givande att lyssna till Berts undervisning, finns mycket vishet i den mannen

  SvaraRadera
 3. Tiger: Ja, det är gott att vara ibland en brinnande syskonskara. Och alla har vi något att delge med varandra. All Ära till Jesus. Kramar !

  SvaraRadera
 4. Tony: Ja, Bert är en sann och trogen vän, som är brukad på ett underbart sätt av Herren. Ha en välsignad Söndag, med din familj. Kram !

  SvaraRadera
 5. Vad härligt ni har haft. Härligt och välsignat! Och du berättar så fint, speciellt tänker jag på fruktskålen! Det ska till en predikant som du för att fånga alla bilder så fint och förvandla dem till evangelium! Tack! Kram, nu får du vila och ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 6. Myrra: Har precis kommit hem efter en härlig promenad i skogen. Men nu tänker jag i allafall vila en stund. Ja, vi hade ett underbart möte tillsammans. Egentligen kan allt bli till en predikan, vad vi än möter. Vi har ju Jesus som går med oss överallt...Var välsignad. Kramar !

  SvaraRadera
 7. Det är så härligt när man kan samlas inför Herren.
  Fint inlägg
  kram Alex

  SvaraRadera
 8. Alex: Visst är det. Vi saknade dig. Men vi kanske ses nästa gång ? Ha en välsignad kväll med familj och djur. Kramar !

  SvaraRadera
 9. Takk for et velsigna inlegg Annika!!!!!!!
  Skulle ønske vi var der sammen med dere!!!!!!!
  Håper at vi kan treffes en gang,AMEN!!!!!!!

  Formen er ikke så bra,så jeg har fått beskjed av legen om at jeg må være hjemme fra jobben noen dager,så da må jeg nok gjøre som han sier.

  Tusen hjertelig takk for at dere ber for meg og min familie kjære venner. Jeg får ikke takket dere nok!!!!!!!
  Må Gud rikelig velsigne dere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Hilsen Katthultaren.

  SvaraRadera
 10. Jan Samuel: Jag hoppas också vi alla kunde träffas till ett härligt möte, om inte annat så syns vi ju hemma hos Herren. HALLELUJA. Ja, du har råkat ut för många prövningar Katthultarn på sistone. Men vi bär dig, och din familj på bönens armar. Vilar dig och ta det lugnt nu. Herren Jesus skall hjälpa dig, och Hans sårmärkta hand, är utsträckt mot dig.../ Goe klem til dere fra Småland.

  SvaraRadera
 11. 1000 TACK för allt du har gjort,Annika!!!...Må Herren rikligen välsigna dig!!!...Köttgrytan var välsignad i alla fall,den tar aldrig slut,trots att det är så många som ätit,har vi kvar att det räcker idag med!!! "Heldige meg"!!!,Ha,hahaha!!!...KRAAAM!!!

  SvaraRadera
 12. Marguerite: Tack själva, för en välsignad lördag. Ja, Herren tar även hand om det lekamliga. Tänk bara när Jesus bespisade alla med några få fiskar...Hahahaha!!! Vi får lägga allt i hans händer. Kramar !

  SvaraRadera
 13. Ja det var välsignat att du gav mig dagens ris tillsammans med köttgrytan som smakade väldigt god så varmt tack. Ja tänka vad fem bröd och två fiskar kan bli mycket 4000 blev mätta förutom kvinnor och barn plus tolv korgar över, den lille pojken fick nog mer än en korg med sig hem.Det har blivit så stort för mig vilken omsorg Gud har om sina barn, och hur han vill styra och leda oss där vi går bedjande fram . Nu har jag ytterligare fördjupat mig i berättelsen om Gideon och man blir överväldigad av vad som kommer fram när man ger ordet tid och läser om och om igen vilken djuphet och välbefinande som man kan ha mycket glädje av när man ser och förstår en liten del av Guds vishet och när de får genomsyra en då kan man bli till välsignelse för sina medmänniskor som är så viktiga att de finns.Läs domarboken 7 kap vers 9 - 15 och se hur mån Gud var om att Gideon skulle lyckas därför att Israels barn hade ropat till Herren.För det var ju ändå deras eget handlande mot Gud som gjorde att de var i den sittuationen som de var.

  SvaraRadera
 14. Osså: Ja, du är verkligen värd "dagens ris" Hahaha !!! Det är så härligt att vi får lägga vårt eget logiska tänkande och mänskliga visdom, och känslor åt sidan, och bara låta Jesus välsignelser komma, som Han vill. Då finns det inga hinder. Att tro med huvudet är det många som gör. Att tro med sitt hjärta är något helt annat. Jag skall läsa mer om Gideon. Tack för det du bidrog med i Lördags. Ha en välsignad kväll. Kram !

  SvaraRadera
 15. Frid!
  Hilleborg finns det även en plats i Gävle som heter.

  SvaraRadera