måndag 13 februari 2012

SOS...

Vore så tacksam, om någon sände upp en liten bön, även för mig...Herren vet vad det är som gäller...Kan nämna, att jag plågas av svår smärta i mina leder, samt av mardrömmar från satan, med svordomar, att försöka smäda den helige Ande osv... Hjälp mig !

23 kommentarer:

 1. Ditt SOS är hörsammat!! Både från mig och vår Fader i himmelen. Gud välsigne dig!

  SvaraRadera
 2. Tony: Tusen tack för din barmhärtighet.../ kramar!

  SvaraRadera
 3. Du är ALLTID med i mina Böner och Tacksägelser!!!...Beträffande mardrömmarna- Stå honom emot,så skall han fly bort ifrån dig!!!...Bed om att du ska få lägga dig i Herrens Frid och befall alla drömmar och tankar åt Jesus...Du får ta vapenrustningen på även som pyamas!!!...KRAAAM!!!

  SvaraRadera
 4. Lilla mamma då , hemskt va du ska råka ut för massa då. Jag ber oxå för dej , älskar dej! puss o kram

  SvaraRadera
 5. Marguerite: Kära syster ! Är du ledig nu efter helgens alla händelser...? Du har ju verkligen fått vara till välsignelse. Ja, kampen är hård på alla fronter, men man är ju van. Jag upplever att det är någonting på gång, eftersom man får sådana fruktansvärda attacker. Men vi får bedja för, och med varandra. Ha en skön eftermiddag. Kram från lillsyrran !

  SvaraRadera
 6. Tiger: Ibland kan man tycka att livet är orättvist. Men jag förtrösta ändå på min Frälsare Jesus. Men ibland behöver man några extra böner från andra, för att orka. Är vi svaga, då är Herren stark. Kommer strax./ Kram !

  SvaraRadera
 7. Ja nu ansätter den onde oss allt vad han kan men han skall inte lyckas. Jag är så tom och hela mitt huvud är ett enda koas så jag vet inte vad jag skall skriva. Men det finns hopp och det skall inte låta oss komma på skam. Kan föresten hälsa ifrån Ola Cronblad Växsjö han var med på mötena i skolan i Vrigstad för ca tio år sen.

  SvaraRadera
 8. Vanja: Som du själv skriver till Tiger: Är vi svaga så är Herren stark. Jag har själv känt mig väldigt svag i kroppen med huvudvärk o ibland illamående, och som du konstiga drömmar. Detta plus en kamp o strid i andevärlden. Men som jag förnimmer så är djävulen vred för det bryts ner mycket av det han har och även försökt bygga upp emellan Guds folk såsom splittringar, villoläror o apati osv.., murar som nu börjar rämna o istället börjar byggas upp runt oss till beskydd från fienden som det skrivs om i Nehemja. Hör: "De som är kvar efter fångenskapen befinner sig i provinsen och de lider stor nöd och vanära. Och Jerusalems mur och dess portar är nedbrända". När jag hörde detta satte jag mig ner, och jag grät. Jag sörjde i flera dagar o fastade o bad inför himmelens Gud. Neh.1:3-4.
  Djävulen blir vred när han får motstånd och jag har börjat känna en sån seger vittring i bönen, och det sker i himmelen men så ock på jorden.
  Hör vidare: Vi byggde på muren, och hela muren fogades samman till sin halva höjd, ty folket arbetade HELHJÄRTAT. Men när Sanballat och Tobia och araberna, ammoniterna och asdoditerna hörde att man fortfarande höll på att bygga upp Jerusalems murar och att sprickorna började tätas, blev de mycket förbittrade. De gaddade sig alla samman för att anfalla Jerusalem och skapa förvirring där. Då bad vi till vår Gud och satte ut vakt mot dem dag o natt för att skydda oss mot dem. Neh.4:6-9.

  Jag tror också att vi också får ha våran törntagg likt Paulus som 3 gånger bad om att Herren skulle ta den ifrån honom. Men Herren svarade honom: "Min nåd är dig nog ty kraften fullkomnas i svaghet". Därför vill jag hellre berömma mig av min svaghet, för att Kristi kraft skall vila över mig. Så gläder jag mig över svaghet, misshandel och nöd, över förföljelser och ångest, eftersom det sker för Kristus. Ty när jag är svag, då är jag stark. 2Kor.12:8-10

  Så låt oss inte frukta, ty Herren går själv framför oss och ger oss all den kraft vi behöver för var dag.

  Se upp på Jesus som snart kommer på himmelens skyar. För snart skall allting bliva nytt. Och Gud själv skall vara hos oss. Och han ska torka alla tårar från våra ögon. Döden skall inte finnas mer och ingen sorg och ingen plåga. Ty det som förr var är borta.

  Välsignelse o frid / U.W

  SvaraRadera
 9. Frid älskade syster i Herren.. nu ska jag bedja för dig.. lägga dig framför Herrens fötter och han ska lyfta dig upp.
  Tänk vad underbart när vi får bedja för varandra och det är underbart att kunna bedja för varandra.
  kram Alex

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ops upprepar visst mig.. men å andra sidan detta med att bedja för varandra kanske är bra att upprepa... gång på gång..
   kram Alex

   Radera
 10. Osså: Just nu är även jag också tom, men Herren fyller oss igen. Ola ? Kommer jag ihåg han ? Men kanske om jag får se han. Nej, hoppet gör att vi inte kommer på skam. Önskar dig Herrens välsignelser. Kram !

  SvaraRadera
 11. Ulf: Ja, det känns ju lite trösterikt att även du är utsatt lite också..Hahaha !!! Det blir inte så ensamt då. Men det är ju i allafall ett gott tecken på att man lever nära Jesus. Ja, vi får vara i bön till dess att Han kommer. Ha en välsignad dag med Jesus. Kram !

  SvaraRadera
 12. Alex: Du får gärna upprepa dig hur många gånger du vill Hahaha!!! Tack för bönen, och även du finns med i mina. Ha en fridsam dag. Kramar !

  SvaraRadera
 13. Ola - det är Ola med träskorna - han som var SÅ GLAAAD!!!

  SvaraRadera
 14. Marguerite: Jaha...Hahahaha!!! Nu vet jag ! Kram !

  SvaraRadera
 15. Ja han berättade om sitt liv och att han satt på fängelset i Växsjö och då frågade jag om han kände Jim och då berättade han att han kände er också. Anders berättade att han för tio år sen var Vrigstad skola men sen hade han inte sett honom förrän nu. Han finns på www. vittnesbördet.se Han är ifrån Narvik i Norge. Är det bättre idag och fick du sova inatt.

  SvaraRadera
 16. Osså: Vad roligt att höra, att han kände pappa. Jag ska gå in och kolla där sedan, men jag känner mig fortfarande lite trött. Har sovit gott hos min dotter inatt, vakande till och med utan värk i kroppen, så man får tacka för alla förböner. Prisat vare Herrens Namn ! Kram !

  SvaraRadera
 17. Var har Osså träffat honom???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marguerite: Hur ska jag kunna veta det ? Hahaha!!! Fråga Osså....Kramar!

   Radera
 18. Jag vill också var med och be för dig Annika! Du är till så stor välsignelse, så jag förstår att du får möta hårt motstånd. Men jag vet att du kommer att göra som draken, den lyfter i motvind. Det kommer du också att göra. För den som bor i dig är så mycket större än den som försöker förstöra. Gud välsigne dig! Håll ut! Vi ber! Särskilt stor kram i dag på alla hjärtans dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Myrra: Jag är så tacksam för alla era böner, och det känns mycket, mycket bättre. Fast jag känner en oerhörd trötthet. Som jag sagt innan: Huvudet vill mycket mer, än kroppen...Hihihi !!! Men jag är vid gott mod. Många kära kramar till dig, underbara syster, och Guds Frid med välsignelser.

   Radera
 19. Det er makt i de foldede hender,
  i seg selv er de svake og små.
  Men mot allmaktens Gud du dem vender:
  Han har lovet at svar skal du få.

  Kor:
  Det er svar underveis,
  engler kommer med bud.
  Om det drøyer, det fram dog skal nå.
  For det lovet jo løftenes trofaste Gud:
  Kall på meg, og du hjelpen skal få!

  Du som ber for ditt barn, dine kjære,
  er i forbønn fra år og til år,
  Om du tålmodets lekse må lære,
  himlens bønnesvar engang du får.
  Kor:

  Det er makt i de foldede hender
  når i Frelserens navn du får be.
  Og engang, når du livsløpet ender,
  hvert et bønnesvar klart skal du se.
  Kor:
  Gud velsigne deg og dine søster!!!!!!!
  Hilsen Katthultaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jan Samuel: En av mina älsklingssånger. Du kommer alltid med tröst i provets stund. Var högt välsignad Broder. Goe klem til dere !!!

   Radera