torsdag 2 februari 2012

HUSMÖTE PÅ HILLEBORG MED MARANATASYSKON...

Nu på Lördag Kl. 19.00 blir det ett härligt husmöte på Hilleborg, hemma hos Karl-Olof och Marguerite. Syskon från Maranataförsamlingen i Stockholm, kommer ner och medverka...

8 kommentarer:

 1. TACK,,,jag kommer!!!...Ha,hahaha!!!...Det ska verkligen bli välsignat att återse syskonen...Vi får vara i bön,nu inför mötet!!!...KRAAAM!!!

  SvaraRadera
 2. Ja, vi får ladda upp både andligt och till lekamlig spis. Hahaha !!! Herren Jesus lever, och verkar ibland oss. HALLELUJA och AMEN ! Nu går jag till sängs, och önskar dig en fridsam natt. Kram !

  SvaraRadera
 3. Trenger mye forbønn kjære venner.
  Ble kjørt i sykebil til sykehuset sent igår kveld pga
  kraftig alærgireaksjon.
  Var jo hos tannlegen for en stund siden og fikk Penselin,men jeg måtte ha en kur til.
  Fikk nye igår,og en halvtime etterpå var jeg full av utslett,og pusten ble dårligere og dårligere,så sykebilen måtte hente meg.Var sikker på at jeg skulle reise hjem,men jeg sa til Jesus at jeg ikke hadde tid til det enda.Jeg har mye og gjøre her enda sa jeg.Halleluja!!!:):)
  Vi skal jo ligge i grønne enger,og ikke sykesenger når vi er her nede på på vår jord,så i Jesu navn skal jeg bli frisk på alle måter.AMEN!!!!!!

  Utrolig hvor my prøvelser vi må igjennom,men alt makter vi i ham som gjør oss sterk.
  Takk for at dere ber for meg og mine kjære venner!!!!!!!
  Glad i dere alle!!!!!!!

  Hilsen Katthultaren.

  SvaraRadera
 4. Jan Samuel: Ja, skall vara i bön, och även lägga fram dig som böneämne. Så hjälps vi alla åt, i en befriande bön. Hade jag bara kunnat komma åt dig, så hade jag smort dig med olja, i Jesu Namn. Men Herren, vet redan om dig i din nöd och Han skall hjälpa dig. Tro i ditt hjärta, och lita på hans ord ! Önskar dig Herrens rika välsignelser. Goe Klem til dere !

  SvaraRadera
 5. Jo jag kommer osså. Har försökt ändra mina mallar men det gick inte men skam den som
  ger sig.

  SvaraRadera
 6. Osså: Jättebra att du också kommer. För att ändra mall: Tryck på design. Däruppe snett till vänster står det malldesigner, så kommer det upp olika förslag på mallar. Där väljer du ut någon. Tryck sedan på den oranga knappen, där det står: Andvänd i blogg. Tryck sedan på Avancerat: Där kan du utforma din nya mall, med vilken text, bakgrund och färger du vill använda. När du sedan lämnar designen, så tryck på spara. Och VIPS så har du en ny mall. Har jag krånglat till det ännu mer för dig nu...? Hahaha !!! LYCKA TILL ! Kram !

  SvaraRadera
 7. Önskar er Guds välsignelse på mötet i kväll! Det blir säkert ett härligt möte, jag förstår att ni gläder er!
  Kram, kram från ett isigt Arvika!

  SvaraRadera
 8. Myrra: Ja, det är alltid lika spännande att vandra med Jesus. Ingen dag är den andra lik. Vem vet vad Han har i beredskap för oss denna kväll ? Igår kväll, lagade jag en stor köttgryta som vi skall ha, ty det blir säkert ett lååångt möte. Hahaha!!! Här är det isigt och - 15 grader. Jesus håller sin hand över dig. Kram !

  SvaraRadera