måndag 27 februari 2012

EN SÖNDAG FYLLD UTAV HERRENS NÅD OCH BARMHÄRTIGHET...

Igår var vi i Sandhem och hade ett förmiddagsmöte i Pingstkyrkan. Vi spelade och sjöng de gamla väckelsesångerna...
Vi vittnade om det som Herren hade lagt på våra hjärtan. Och Guds Ande vilade mäktigt över hela mötet...
Kalle och Marguerite sjöng en sång tillsammans, och efteråt predikade Kalle, om ödmjukhet och förkrosselse. Och många kom fram för förbön, och förnyelse. Det är underbart, när man få se hur Jesus väcker upp och tänder människors hjärtan på nytt. Ja, det var ett fantastiskt och underbart, men även ett allvarligt möte. Efteråt var det gemenskap vi kaffebordet. Ett stort tack till er alla i Sandhem !!!  Vår färd fortsatte till  Askeryd för nästa möte...
Ett underbart missionshus. Och det var mycket folk, som strömmade in...
Alias "Osså " inledde mötet med en underbar sång, som han gått och burit på. Han har en fantastisk röst...
Även här sjöng vi och vittnade, till Herrens ära och  makt. Och Kalle höll en sådan enorm predikan, och Guds Ande föll och vilade mäktigt under hela mötet. Herren stadfäste sitt eget ord med under och tecken. Människor kom fram och fick möta Jesus till både frälsning, helande och Andedop. Ja, det var en riktig väckelsekväll. HALLELUJA ! Och de profetiska gåvorna var i full funktion. Man riktigt känner och upplever, hur Herren söker upp människor till både ande, själ och kropp. Tiden hastar vänner, så det gäller verkligen att söka Jesus nu, av hela sin själ och hjärta. Han vill att vi skall vara beroende av Honom...
Vi inbjöds även alla till en fin gemenskap till ett dukat kaffebord. Där vi knöt nya kontakter med underbara människor. Ja, det är sannerligen väckelse i luften över Askeryd. Och jag tror att det kommer hända stora ting här framöver. Alltså denna söndag kommer jag nog aldrig att glömma. En sådan otrolig mäktig kraft, följd utav Herrens nåd och välsignelser. Låt oss vänner, vara ödmjuka och vandra i Jesu kärlek, och bedja för och med varandra. Väckelsen är äntligen på väg...Stort välsignat tack till Mikael i Askeryds missionshus och alla ni som var med...Men den som ska Äras och Tackas mest är ju : Jesus Kristus, Guds Enfödde Son, som med sin eviga kärlek omsluter oss alla och vill göra någonting nytt ibland oss. AMEN !!! Önskar er alla en välsignad måndag. / Kramar från en trött, men lycklig Annika ! 

13 kommentarer:

 1. Jaa,,,VAR vi verkligen med om allt detta???...Kalle och jag pratade i dag på middagen om att vi kanske hade drömt alltihop???...Vi tänkte nästan ringa dig och fråga,Ha,hahahaha!!!...ÄRA VARE JESUS!!!...KRAAAM!!!

  SvaraRadera
 2. Marguerite: Ja, det var ett mycket starkt möte. Det är så svårt att beskriva det hela. ty det finns inga passande ord. Det måste upplevas. All Ära till Jesus. Ring gärna så spelar jag. Det är ingen dröm, detta är bara början på en fantastisk verklighet. Amen ! Hahaha !!! Ha de´gott och välsignat syster. Kramar !

  SvaraRadera
 3. Jesus är stor.. han leder er.. tänker på er i mina böner
  Alex

  SvaraRadera
 4. Det är ljuvligt att läsa om välsignelsen på era möten! Tack för att ni så troget och trofast tjänar Herren! Nu önskar jag dig en riktigt skön vila och återhämtning så Herren får ladda dina batterier. Så härligt goda nyheter från mötet! Tack för att du delade med dig! Sov gott Annika! Gud välsigne dig!

  SvaraRadera
 5. Alex: Du skulle ha varit med, det var något utöver det vanliga, men det är gott att veta att du är med i Anden och i bönen. Men det kommer mer möten om Herren dröjer. Ha en välsignad dag. Kära kramar till dig !

  SvaraRadera
 6. Myrra: Det är svårt att återge vad man får vara med om. Jag förstår hur svårt det måste har varit för Johannes när han skulle beskriva alla sina upplevelser från uppenbarelseboken. Man har ju inget att jämföra med ??? Det måste upplevas !!! Idag blir ingen vila. Ska iväg nu kl. 8.00 med mina jobbarkompisar till både Eksjö och Nässjö. Kanske det blir lugnt i morgon...Ha en ljuvlig dag med Jesus. Kramar !

  SvaraRadera
 7. Halleluja,og jeg må igjen få si,at jeg skulle ønske vi hadde vært med dere.Dere er virkelig til stor velsignelse for mange!!

  Her på Katthult er det sykdom igjen.

  Utrolig hvor mange prøvelser man får.
  Nå ligger jeg med influensa,halsbetennelse og høy feber,
  så det er fint om dere fortsatt husker meg og mine i bønn.
  Gud velsigne deg og dine med alt godt!!!!!!!
  Hilsen fra Katthult.

  SvaraRadera
 8. Jan Samuel: Ni är välkomna till Småland när ni vill Katthultarn. Dörren är alltid öppen, Och jag tror om Herren dröjer och vi får leva så möts vi. Halleluja och Amen ! Jag skall be till Gud för dig, så du får nya krafter. Ty Herren är med dig, och vill använda dig på ett mäktigt sätt,då får man räkna med motstånd. Jesus håller sin sårmärkta hand över dig. Goe klem til dere !!!

  SvaraRadera
 9. :) Jag vill också tacka för inläggen. De är till sådan stor välsignelse! Lite för långt från Umeå, men man ska aldrig säga aldrig. Redan börjat längta. Guds välsignelse.

  SvaraRadera
 10. Gun-Britt: Tack för din uppmuntran. Jasså...Du bor ända uppe i det vackra Umeå. Men en dag så möts vi ändå kära syster. Och vi vet inte alltid vilka vägar Herren för ut oss på. Vi får vara öppna i Anden. Önskar dig en underbar dag med Jesus. Kramar !

  SvaraRadera
 11. Så underbart! Tråkigt att jag missade det :(
  Men så glad för att ni fick va med om detta och glädja så många andra oxå. :D kram

  SvaraRadera
 12. Tiger: Du är så välkommen nästa gång. Vi saknar dig och tamburinen. Vi syns i morgon. Kramar !

  SvaraRadera