söndag 15 januari 2012

HUR LJUVLIGT DET ÄR ATT MÖTAS...

Hur ljuvligt det är att mötas. På väg till Jerusalem. En återlöst syskonskara. När ensam man vandrar hem. Det är som en fläkt ifrån ovan. Som Herren oss sänder ner. Att stärka den trötte vandrarn. Som upp emot himlen ser...
Ja, vi var några stycken som samlades till bön, och sång på Hilleborg igår kväll. Vi delade Guds ord med varandra, det Herren hade lagt på våra hjärtan.  Och sjöng de gamla sångerna, med Ande och kraft i...
Bert han sjöng som vanligt, helt underbart, samt talade om sonen, som tog ut sitt arv, och drog iväg till främmande land, och förslösade bort allt... Och han berättade om sitt arbete i Polen, som, ligger honom mycket varmt om hjärtat Vi bad även för Polen. Och för Sveriges land.
Vi fick även lekamlig spis, det behövs när man håller på i flera timmar. "Ett litet avbrott"  för att sedan kunna fortsätta igen...
Tänk vad viktig den kristna gemenskapen är, att vi tager vård om varandra, och bär varandra framåt i tron. Att bedja för och med varandra. Den profetiska Anden var starkt, och mäktigt utgjuten ibland oss, och Herren talade till oss alla, och även personligt. HALLELUJA !!! Vilken nåd och kärlek !!!
Det finns ej jordiskt släktskap. Ej något fostbrödraband. Som sluter hjärta till hjärta. Så fast uti främlingsland. Vi hava ju alla tillsammans. En tro, en Frälsare kär. Som barn utav samme Fader. Vi följa hans budord här...Den glädje som världen giver. En kristen ej lockar mer. Ty ack, i den yttre glansen. Han blott fåfänglighet ser. Men bjudas vi här att få möta. En grupp utav Herrens små. Hur ljuvliga högtidsstunder. Vår Fader oss giver då... Och när så den sista striden. Med seger vi kämpat ut. Vi möta ju våra kära. Bland änglar hos Gud till slut. Då talas ej mer om att skiljas. Då äro vi alla ett. Och evigt vi bo hos Herren. I hemmet han oss berett... AMEN!!!    Önskar er alla Herens rikaste välsignelser och Kramar !!!

10 kommentarer:

 1. Ja,,,det är verkligen ljuvligt att mötas...Tack för allt gott du delar med dig av!!!...Vi hade srömavbrott här i flera timmar,,,jag fick laga mat på gasolköket,,,men det är ganska mysigt...Nu är strömmen tillbaka igen,,,få se hur länge...KRAAAM och ha en fortsatt vilsam söndag!!!

  SvaraRadera
 2. ANNIKA.Underbart att få höra rapporter från er bönesamling. Även hunden verkar trivas.Ber om förbön för den nya prästen här.Hon är mycket fromodig att bära fram det som Herren läggerpå hennes hjärta,blir ju en del mostånd som ni förstår.KRAAM från Kerstin

  SvaraRadera
 3. Marguerite: Tusen tack för igår. Det var en hälsosam kur, ifrån himmelen. Tråkigt med strömavbrott. Du kunde väl "kopplat på den himmelska strömmen" Hahaha !!! Kontigt att den alltid ska gå, när man skall laga mat ? Här har vi haft en fantastisk dag. Ha en skön kväll. Kramar !

  SvaraRadera
 4. Kerstin: Även djur, tycks trivas väldigt bra i Herrens atmosfär. Hihihihi !!! De känner säkert av närvaron, av kärlek och frid. Visst skall jag bedja för er alla, ni var med i bönerna igår kväll. Annars kan vi ju be, att prästen lämnar kyrkan, och kommer med i eran församling istället, om det inte fungerar ? Önskar dig en fridfull kväll. Vi får fortsätta att be för, och med varandra. Kramar !

  SvaraRadera
 5. ANNIKA .Ja vi fortsätter att be för och med varandra. Gott att ha vänner som er. KRAAM. Kerstin.

  SvaraRadera
 6. Kommer just hem från vår cellgrupp. Det är som ett stort gäng syskon som samlas. Skratt, gråt, bön och på väg mot samma mål.
  Ha en välsignad vecka, Kram ulla

  SvaraRadera
 7. Kerstin: Det är gott att veta ! Kramar !

  SvaraRadera
 8. Ulla: Det är så sant. Det är härligt att samlas, till bön. Allt kan hända, när Guds Ande få sin frihet, att verka helt fritt ibland oss. Vi får fortsätta vår vandring till vårt rätta hem. Önskar dig allt gott ifrån himmelen. Ha en välsignad vecka du med. Kram !

  SvaraRadera
 9. Det är så välsignat att läsa om era bönemöten och se bilderna. Tanken slår mig att det kanske blir vanligare i framtiden med bönesamlingar hemma, allt eftersom utvecklingen har sin gång.
  Ha en fin ny vecka under Guds ledning och välsignelse!

  SvaraRadera
 10. Myrra: Vi kan ju hoppas att det blir så. Att kunna ha sitt hem öppet ger en underbar välsignelser. Du var faktiskt också med på ett hörn Myrra. Vi bad även för dig. Önskar dig en fridfull natt, och krafter för en ny morgondag. Kramar!

  SvaraRadera