måndag 2 januari 2012

DET ÄR JESU KÄRLEK SOM DRIVER OSS...

Tänk vad fantastiskt, och underbart att få starta upp År 2012 första dag med ett väckelsemöte. Det är viktigt att leva i väckelsen varje dag och varje stund. Hela himmelen är full av Guds stora välsignelser. Att vara vaken, innebär vad du, och jag har för relation till Jesus. Att man arbetar på sin frälsning, och inte bara sätter sig ned, och är nöjd.  Det är precis likadant, i våra förhållanden, och till våra medmänniskor. Man kan inte leva på gamla välsignelser, meriter och upplevelser. Då kommer elden att slockna, för att sedan dö ut helt. Det gäller att leva i förnyelse...
Vi var ju som bekant, i Vetlanda Friförsamling igår kväll. Jag älskar att besöka dem där. De är så kärleksfulla och öppna, och man känner av Guds Ande, på ett särskilt sätt...Och det kom också profetiskt tal till hela församlingen. Det kommer att hända stora ting här framöver...
Vi sjöng det gamla väckelsesångerna, och blandade med vittnesbörd, och liknelser. Och Helenes man Kalle predikade, som styrkte oss alla, till både ande, kropp och själ. Guds Ande låg mäktigt utgjuten i mötet och nådegåvorna var i funktion. En man kom fram och berättade om en syn han hade haft, för några år sedan...
Det var många som kom fram, och ville ha förbön. Det finns en otrolig, djup  längtan, efter att få uppleva ännu mer... Kommen till mig säger Jesus. Kommen till mig I som arbeten och är betyngda. Lären av mig, att av hjärtat tro. Oket är milt, och lättar din börda. Kommen så skall eder själ få ro. Hans kärlek är gränslös. Hans nåd är oändlig....... Och jag såg himmelen öppen och fick där se en vit häst, och mannen som satt på den heter Trofast och Sannfärdig, och han dömer och strider i rättfärdighet. Hans ögon voro såsom eldslågor, och på sitt huvud har han många kronor och hade ett namn där skrivet, som ingen känner utom han själv. Och han var klädd i en mantel som var doppad i blod och det namn han har fått är Guds Ord. Och honom följde, på vita hästar, de himmelska härskarorna, klädda i fint linne, vitt och rent. Och från hans mun utgick ett skarpt svärd, varmed han skulle slå folken. Och han skall styra dem med järnspira, och han trampar Guds den Allsmäktiges, stränga vredes vinpress. Och på sin mantel, över sin länd, har han detta namn, skrivet : KONUNGARNAS KONUNG och HERRARNAS HERRE...Må vi alla rena oss, och söka Herren Jesus, med hela vårt hjärta och själ. Låt oss frimodigt gå ut, för att bärga in den sista skörden. Ty Jesu kärlek, driver oss att icke förtröttas, utan fortsätta framåt, på den smala sanningens väg, som för oss till livet...SNART ÄR HAN HÄR ! SNART ÄR HAN HÄR ! SNART KOMMER JESUS IGEN !

10 kommentarer:

 1. Ja det var helt fantastiskt igår! Så välsignat ;) kram

  SvaraRadera
 2. Angelica: Tänk, vad mycket vi får vara med om. Det är underbart, att få vandra tillsammans med Jesus. Ingenting är omöjligt. HALLELUJA ! Kramar !

  SvaraRadera
 3. Ja,PRISAT VARE HERREN JESU UNDERBARA NAMN!!!TACK JESUS FÖR I GÅR KVÄLL!!!...HALLELUJA,,,Det finns inte ord nog för att tacka Honom!!!...Tack till dig också Annika och alla som var med!!!...KRAAAM!!!

  SvaraRadera
 4. Marguerite: Ja, Jesus kärlek är så stor. Det var ett mycket mäktigt möte. Ett tack till er alla, men Jesus skall ha äran. Kramar !

  SvaraRadera
 5. Det ser ljuvligt ut när jag ser på bilderna och hör dig berätta i din blogg! Du är så fylld av välsignelse och den går vidare ut från bloggen till var och en som vill ta del av evangeliet.

  AMEN, Jesus kommer snart!
  Ha en välsignad vecka, på alla fronter! Kram!

  SvaraRadera
 6. Myrra: Det är ljuvligt också Myrra, och tänk vad underbart, att man kan ha det ljuvligt överallt, både på möten, och i hemmen tillsammans med Jesus . Platsen är ju i våra hjärtan. Jag önskar dig, en välsignad dag, där du befinner dig. Kramar !!!

  SvaraRadera
 7. ANNIKA roligt att höra att ni hade ett så fint möte.Det börjar ske saker på många platser.Är vi bara öppna för Guds ande så sker det mycket.Ha det så bra KRAAM från Kerstin

  SvaraRadera
 8. Kerstin: Det var så fantastiskt! Det finns en sådan djup längtan, ute bland människorna, om en bestående äkthet, kärlek och frid, som endast Jesus kan ge. Ju mer öppen man är, både i ord och gärning, dessto mer fyller Herren på. Önskar dig en välsignad kväll med Jesus. KRAAAMAR till dig.

  SvaraRadera
 9. ANNIKA TACK DET SAMMA TILL DIG KRAAMAR FRÅN KERSTIN

  SvaraRadera
 10. Kersin: Ja, vi får tänka på varandra i bönerna. G0´kram !

  SvaraRadera