måndag 10 oktober 2011

MARANATA SYSKON...

Ja, denna helgen har varit helt enorm vänner. Igår hade vi två möten till. Och det har verkligen varit till stor välsignelse. Vi har sjungit och spelat till Jesu ära...
Och många med mig, delade även med sig av ett vittnetsbörd...
Och här vittnar, en underbar trotjänarinna ifrån Hultsfred om Jesus...
Hans predikade ifrån den andra Konungaboken, med sådan kraft och smörjelse ifrån Herren, att man såg hela händelseförloppet utspelas framför ögonen. Det var helt enormt...
Vi åt en gemensam middag tillsammans. Det var Älggryta med ris och grönsaker...
Här spelar och sjunger Börje och Verner. Helt underbart...
Det kom ett gäng ifrån Nybro, som vittnade om Herren Jesus. Hela denna helgen har varit fantastisk på många, många sätt. och vi har  trängt oss närmare, i Herrens djupheter och Hans dolda skatter... Vi avslutade kvälls mötet med kvällsmat till alla och sedan en brödsbrytelse till Jesu åminnelse, innan vi skildes åt... Ett stort välsignat tack, till Maranatasyskonen ifrån Stockholm, som har berikat vårt liv under denna helg. Det har varit underbart, och vi känner oss stärkta i tron, och uppbyggda i vår ande, att gå vidare på livets och sanningens väg med Herren Jesus. Vi får be med, och för varandra, och hoppas på ett återseende snart igen, om Herren dröjer och vi får leva.../ Maranatahälsningar och kramar från Vanja !!!

8 kommentarer:

 1. Det där ser ju ut som Börje Hoff på en av bilderna. Vajdas kompis, och Vajda är min kompis i sin tur. Ja där ser man - alla känner alla i lilla Sverige...


  /Andreas

  SvaraRadera
 2. Andreas: Ja, det är Börje. Nästa gång, kanske det är vi som träffas Andreas...? Börje han var fantastisk, på att sjunga och spela dragspel. Jag önskar dig Herrens rika välsignelse, och en fin dag. Kram!!!

  SvaraRadera
 3. Ja,detta var sannerligen en helg som man aldrig kommer att glömma!!!....Det får vi snart göra om,ha,hahaha!!! All ära åt Jesus!!! Kram!!!

  SvaraRadera
 4. Marguerite: Ja, det vill jag gärna göra om. Det har varit så välsignat. Det är underbart att få samlas omkring Jesus. Ja, vad sägs...Vad gör du nästa helg ? Hahaha!!! / Nej, vi har ju jobb helg då, men nästa kanske ? Halleluja och Amen, Ära vare Gud och Lammet ! Ha en fridfull afton ! Kram!

  SvaraRadera
 5. Tack för er värme, och era uppbyggande ord!

  SvaraRadera
 6. Tusen tack själva, för att ni kom och berikade oss med Herrens ord, och gav oss ny gnista. Vi får tänka på varandra i våra böner. Herrens rikaste välsignelser till er alla. Kramar!!!

  SvaraRadera
 7. Helt fantastisk helg! ;) kram Angelica

  SvaraRadera
 8. Angelica: Ja, den var underbar. Och jag kan säga redan nu: Att det blir mer framöver. Sedan har vi ju Källeryd igen, Lördag den 29/10. Mycket spännande.../ Jesus är med dig ! Kramar från Mor !!!

  SvaraRadera