måndag 20 juni 2011

LUST OCH FÄGRING...
Det är så ljuvligt, att strosa runt i trädgården, och titta på allt vackert, som vår Herre har skapat. Jasminbuskarna doftar Gudomligt. Nu väntar jag på alla liljorna som växer på jordkällans tak. Ja, och med dessa foton, från vår trädgård önskar Palle och jag en fortsatt trevlig dag i Jesu Namn...

12 kommentarer:

 1. WOW!!! Vilka fina bilder!!! Ja nu är det som vackrast,när man kan njuta av alla blommor och allt grönt som växer.....Tänk,det känns ju inte så längesedan vi hade snö till fönsterbrädorna,ha,haha!!! Ja,Herren ger nytt liv,det är ett mirakel varje vår!!! Kramar!!!

  SvaraRadera
 2. Åh det ser underbart ut - nästan som här ;) Njut av dagen och trädgården: Kram!

  SvaraRadera
 3. Marguerite: Ni har verkligen en fin trädgård. Du borde gå ut och fota lite, nu när du har tid. Gud välsigne dig och familjen! Kram! Ps. Hur går det med de nya fiskarna, i dammen förresten?

  SvaraRadera
 4. Celia: Ja, det mesta är vilt, jag har inte hunnit köpa några blommer till krukorna än. Får njuta mer sedan, sitter på jobbet just nu. Herrens välsignelser och kramar!!!

  SvaraRadera
 5. Jag har fotograferat vägen till mitt hemliga smultronställe!!! Gå in och ta dig en titt!!! Smaka gärna och njut,om nu inte Andreas har ätit upp alltihop....han var nämligen först!!! (hi,hihihi...jag tänkte lura honom och strö ut lite jordgubbar,så att han skulle tro att vi hade jättesmultron här....då hade han nog flyttat hit,ha,hahaha!!!...men det gjorde jag ju inte!!! Kram!

  SvaraRadera
 6. Hahaha!!! Jag kommer, jag kommer...Ona minuta, ona minuta, någon med mig skämta aprilo...Jordgubbar komma pronto!!!

  SvaraRadera
 7. ÅHHH vad ljuvligt att se på! Lyckans du som får gå omkring där och njuta av allt fint! Men jag förstår nog allt arbete som ligger bakom, det blir ju inte så fint av sig själv! Men det är värt allt arbete när man sen får njuta av allt det fina. Jag har förr om åren planterat och skött om blommorna på Löttorps Camping på Öland, så det har varit min lycka att få arbeta med jorden och blommor varje dag där på somrarna. Men när min älskade Håkan flyttade hem till Jesus, så sålde jag husvagnen, för jag kan inte sköta den själv och därmed får jag stanna i Arvika så länge. Tack för alla fina bilder! Gud välsigne dig! Kram!

  SvaraRadera
 8. Myrra: Vad tråkigt! Men vi kan ju be att Herren välsigna dig, med en liten täppa. Det är en skön avkoppling. Det skulle vara roligt med ett växthus, då kunde man odla: Gurkor, tomater och vindruvor. Ja, tomater går ju bra utan växthus. Hade det ett år på altanen. De blev jätte goda. Nu ser jag att klockan drar iväg här, upp tidigt i morgon. Så jag önskar dig god natt och Jesus välsignelser. KRAMAR!!!

  SvaraRadera
 9. Ja,hos deg er det like fint,så jeg tror vi setter opp teltet her også.HAHA!!!!!!!!!!!!!
  Og så et Himmelsk Hallelujamøte!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ja,nå er det bare noen dager igjen,så reiser vi til herlige Sverige.HALLELUJA!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 10. Katthult: Va!!! Ska ni tälta..? Jag hoppas verkligen, att ni får ett toppen väder, när ni kommer till Sverige. ( Vi får be för det. ) Önskar er alla, allt gott ifrån himmelen...Jesus är med er. HALLELUJA!!! KRAMAR!

  SvaraRadera
 11. Tusen hjertelig takk Annika!!!!!!!!!!!!!!!!!
  og
  AMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ble minna på 2 Mos.33 vers 17 og
  Efes.2 vers 10 til deg nå.
  HALLELUJA SØSTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  17 HERREN svarade Mose: "Det du har begärt skall jag också göra, ty du har funnit nåd för mina ögon och jag känner dig vid namn."

  10 Ty hans verk är vi, skapade i Kristus Jesus till goda gärningar, som Gud har förberett, så att vi skall vandra i dem.

  Hilsen Katthultarn

  SvaraRadera
 12. Jätte många tack för bibelversarna Katthultarn. Det är sååå gott att vara frälst!!! Halleluja! Amen!

  SvaraRadera